deKleineBaron eten & drinken

€€
8,0 (4 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 4 mensen zeggen over deKleineBaron eten & drinken

8.0 Gebaseerd op 4 reviews. 0% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Leuke avond"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Erg lekker gegeten, goede service en leuke sfeer!

Jessica op 21 april 2018

"Heel gastvrije bediening en heerlijk eten bij De Kleine Baron!"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Heel gastvrije bediening en heerlijk eten bij De Kleine Baron! Onze drie gangen bestonden uit : Tomatensoep, Fish & Chips en Creme Brûlée. Alles was heerlijk! De bediening was heel begripvol naar onze wens om aan een specifiek tafeltje te zitten en we hebben genoten van onze avond bij hen!

An op 17 februari 2018

"Primera actie"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Wij kwamen van de primera actie, we waren er al vaker langs gekomen en nu met deze actie vonden we dat een goeie manier om kennis te maken met het restaurant. Nu 3 gangen voor € 15,- normaal € 30,-. Lekker gegeten hoofdgerecht aan de flauwe kant en verder niks bijzonders. De 15, - is het net waard maar zeker geen € 30,-
Dus heel jammer maar ga hier niet meer terug.

Rosemarie op 12 februari 2018

"Lekker en gezellig "
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Gisterenavond bij de Kleine Baron gegeten voor de eerste keer. Een gezellig restaurant dat ruim opgezet is. Wij hadden een Primerabon en dat moet je wel even melden. Je krijgt dan een aangepast 3-gangen menu. Niet te veel keus maar genoeg voor ons en we hebben heerlijk gegeten! De bediening was vriendelijk.

Caroline op 25 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over deKleineBaron eten & drinken

Uit eten in Utrecht bij deKleineBaron.


Genieten, maar op een verantwoorde manier. Dat vinden wij, van deKleineBaron, het belangrijkst. Bij ons krijg je vers en eerlijk eten; we gebruiken bij voorkeur producten uit de streek. Vanwege de korte afstand tussen onze leverancier en het restaurant, blijven de producten vers en blijft milieuvervuiling beperkt. Rekening houden met mens en natuur is iets wat wij erg belangrijk vinden tijdens het samenstellen van de dinerkaart. Verse en eerlijke producten uit de omgeving van Utrecht kun je dus bij ons verwachten. Wanneer je uit eten gaat bij deKleineBaron weet je dus zeker dat je goed bezig bent voor het milieu en dat je eerlijke producten eet.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Utrecht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden