Knife fork icon red

FG Restaurant**

€ 130,- € 82,50

Waanzinnig 5-gangen Michelin diner

FG Restaurant**

9,0 (256)

Waanzinnig 5-gangen Michelin diner € 130,- € 82,50

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 5-gangen Michelin diner
€ 130,- € 82,50

FG Restaurant** is gekozen tot een van de beste Michelin sterrenrestaurants tijdens Dining with the Stars, met een 9,5 als gemiddelde score behoort FG Restaurant** tot één van de tien beste restaurants!

Wil je het fantastische 5-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 82,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 09 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over FG Restaurant**

9.0
(256 reviews)
Eten
9.4
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Eerlijk en heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een heerlijke middag vol culinaire verassingen!

Jeepeewee op 22 maart 2014

"Heerlijk verrast "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren hebben we heerlijk gegeten en genoten van alle smaaksensaties en bijzonder opgediende gerechten. Ook de bediening was super; alert, vriendelijk en ook gewoon. Iedereen van het personeel was klantgericht, ook de mensen buiten van de afwas. En voor een vraagje enkele dagen voor de lunch kreeg ik gewoon François aan de lijn. Wij komen hier graag een keer terug met vrienden voor een diner. Dank jullie!

Maria op 22 maart 2014

"Gezellige avond en heerlijk eten"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Gisteren met de restaurantweek voor de eerste keer bij FG gegeten na de naamswijziging. Aan het eten is in ieder geval niet veranderd. Kuntswerkjes!

Enige puntje was dat de runderwang niet aan de verwachting voldeed met de 11 gangen die ik voorheen bij Ivy had gegeten in het achterhoofd. Maar het is restaurantweek dus de de duif of tong hadden we ook niet verwacht

Bedienend personeel in sterrenretaurants kunnen nogal eens wat verwaand overkomen. Gelukkig was het meisje dat ons bediende spontaan en kon er wel een grapje van af.

Al met al heerlijk gegeten en leuk om kennis te maken met FG. Om FG echt te leren kennen en te waarderen is het 11-gangen tasting menu echt een must. een zit van 5 uur, maar dan ben je ook ECHT een avond geëntertaind

FK op 20 maart 2014

"Feestje"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Eten in FG was echt een feestje! Smaaksensaties in de mond en kunstwerken op je bord! Heeft niet voor niets 2 sterren! Aardige bediening, gelukkig niet te formeel aan ons tafeltje! Ook leuk dat de chefkok aan eind van de avond rondje door de zaak maakt en met iedere gast een praatje maakt!!

Ellen van der Vlist op 20 maart 2014

"Fantastic!"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

The food was full of pleasant surprises, and aside from the 3-course menu listed, I was actually served with a series of wonderful pre-courses, and later after the dessert, with a giant cotton candy and house-special blueberry candy. There's no dish that I didn't like at all.

The service was great. Francois Geurds, served my main dish and greeted me on the way out.

A. Lucius op 17 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 37-B 3032 AE Rotterdam

Over FG Restaurant**

FG Restaurant** heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden