Knife fork icon red

FG Restaurant**

9,0 (275 reviews)

Wat 275 mensen zeggen over FG Restaurant**

9.0
(275 reviews)
Eten
9.4
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"heerlijk gegeten, jammer van de norse bediening!"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

IN kader van de restaurantweek gegeten bij FG, lunch driegangen uitgebreid met extra gangen (Nitro, coquilles en kaasplateau). Het eten was erg lekker: appetizers bijzonder origineel, voorgerecht skrei, hoofdgerecht gestoofde runderwang, dessert/ijs gevolgd door suikerspinbouwsel met lekkernijen daarin 'verstopt'. B...

Lees hele review

IN kader van de restaurantweek gegeten bij FG, lunch driegangen uitgebreid met extra gangen (Nitro, coquilles en kaasplateau). Het eten was erg lekker: appetizers bijzonder origineel, voorgerecht skrei, hoofdgerecht gestoofde runderwang, dessert/ijs gevolgd door suikerspinbouwsel met lekkernijen daarin 'verstopt'. Bij voor- en hoofdgerecht wijnarrangement (€17 voor twee glazen wijn). Het was helemaal af geweest als de bediening wat minder stug (hautain?) was geweest. De vrouwelijke medewerkster die ons bediende had duidelijk niet haar dag. Een vriendelijke praatje van dhr. Geurds (ging alle tafels langs) zorgde er voor dat we met een positief gevoeld het restaurant verlieten.

. G. Riesthuis op 16 maart 2014

"Een belevenis"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Van begin tot t eind meer dan uitstekend.. Heerlijk en origineel gepresenteerd.

Christine op 15 maart 2014

"Feestje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een waar feest om hier gegeten te hebben. Wij zijn zojuist verhuisd naar de Lloydkade en het FG restaurant triggerde ons iedere keer weer.
Het eten was meer dan verrukkelijk. Mijn probleem dat ik geen suiker en honing gebruik werd uitstekend opgelost. Ieder hapje was een smaakexplosie in je mond. De bediening was ...

Lees hele review

Een waar feest om hier gegeten te hebben. Wij zijn zojuist verhuisd naar de Lloydkade en het FG restaurant triggerde ons iedere keer weer.
Het eten was meer dan verrukkelijk. Mijn probleem dat ik geen suiker en honing gebruik werd uitstekend opgelost. Ieder hapje was een smaakexplosie in je mond. De bediening was correct, maar ook gezellig. Niet dat stijve wat je zo vaak ziet.
Al met al ben ik blij dat dit restaurant mee heeft gedaan aan de restaurantweek. Dat was voor ons een heerlijke manier om kennis te maken met FG restaurant.

Jose Breijs op 15 maart 2014

8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Dit restaurant stond al heel lang op mijn verlanglijst ... en toen bekend werd dat ze meededen met de Restaurantweek, vond ik het een ideaal moment om hier eens te gaan kijken. Wat een geweldige ervaring ! Het feest begon met 4 amuses, waarvan ik het krokantje met een mousse van ganzelever het lekkerst vond. Vervolg...

Lees hele review

Dit restaurant stond al heel lang op mijn verlanglijst ... en toen bekend werd dat ze meededen met de Restaurantweek, vond ik het een ideaal moment om hier eens te gaan kijken. Wat een geweldige ervaring ! Het feest begon met 4 amuses, waarvan ik het krokantje met een mousse van ganzelever het lekkerst vond. Vervolgens werd het voorgerecht opgediend, 2 bereidingen van Skrei en een brioche met daarop een langzaam gegaard ei met ganzelever. Verrukkelijk ! Ik had nog een extra tussengerecht genomen genaamd Nitro, een heerlijk licht gerechtje dat vooral voor een stukje theater zorgde. Het hoofdgerecht was runderwang met een zalf van aardappel, krokant gebakken aardappel, simpel maar gewoon perfect klaargemaakt. Het dessert was vanilleijs met gecaramelliseerde macademianoten, opnieuw smullen dus. En dan denk je alles gehad te hebben, komt er nog een zoete encore die je terugwerpt naar je kindertijd. Deze zaak kan dus direct van mijn verlanglijst naar mijn lijst met Favorieten. Alleen de bediening was voor 50% wat stijfjes, niet mijn ding vandaar dat daar iets lager gescoord is. Verder absolute top !

Fred op 15 maart 2014

"verrassend"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

heerlijk smakenspel met verrassende gerechten en combinaties
bediening was persoonlijk en goed
de "open' keuken heeft z'n voor en tegen

Breijs op 14 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 37-B 3032 AE Rotterdam

Over FG Restaurant**

FG Restaurant** heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Het draait bij FG Restaurant om het verwennen van de gasten waarbij ze het allerbeste willen leveren. De sfeer en service moeten uitstekend zijn, zodat de gasten de beste ervaring beleven. FG Restaurant doet hier alles aan.

Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren. Kom genieten bij dit Michelin restaurant van de culinaire creaties!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
812706eb15

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden