Knife fork icon red
Update - Wat betekenen de nieuwe maatregelen voor jouw reservering?

FG Restaurant**

9,0 (275 reviews)

Wat 275 mensen zeggen over FG Restaurant**

9.0
(275 reviews)
Eten
9.4
Service
8.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Top avond gehad.

Henk Verberkmoes op 14 maart 2014

"Verrassende smaaksensaties "
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

De amuses waren werkelijk tongstrelend en een lust voor het oog. Voor de gerechten geldt hetzelfde. De wijnen zijn zeer goed gekozen, met name de rode wijn bij het dessert met kersenijs en caramel was zeer goed gekozen. De uitleg bij de gerechten was zeer prettig, maar heel soms niet goed te verstaan. De bediening w...

Lees hele review

De amuses waren werkelijk tongstrelend en een lust voor het oog. Voor de gerechten geldt hetzelfde. De wijnen zijn zeer goed gekozen, met name de rode wijn bij het dessert met kersenijs en caramel was zeer goed gekozen. De uitleg bij de gerechten was zeer prettig, maar heel soms niet goed te verstaan. De bediening was uiterst prettig, met precies genoeg distantie. Heel klein minpuntje is dat het extra broodje waarom wij vroegen niet gekomen is en wij meermalen om de naam van een wijnkeuze hebben moeten vragen, wat overigens weer mooi opgelost werd door ons te suggereren een foto van het etiket te maken. Verder een heerlijke avond, een heerlijk gastvrij onthaal

Inge op 14 maart 2014

"heel erg lekker eten, maar ......"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Het eten was fantastisch, bedankt Francois! Wij hebben alleen een opmerking. Wij hadden afgesproken om 18.30 uur en waren er 10 minuten eerder. Wij werden weggestuurd met de mededeling 'wij gaan pas om 18.30 uur open en we hebben nog teamoverleg, kunt u nog even 10 minuten rondlopen'. Dit kwam erg vervelend over en ...

Lees hele review

Het eten was fantastisch, bedankt Francois! Wij hebben alleen een opmerking. Wij hadden afgesproken om 18.30 uur en waren er 10 minuten eerder. Wij werden weggestuurd met de mededeling 'wij gaan pas om 18.30 uur open en we hebben nog teamoverleg, kunt u nog even 10 minuten rondlopen'. Dit kwam erg vervelend over en voelde zeker niet welkom. Het had wat charmanter opgelost kunnen worden. Er staat immers ook een bankje bij de voordeur. En een drankje inschenken is toch ook niet teveel lijkt mij. Het kan gewoon op de rekening worden gezet. Bij binnenkomst de tweede keer werd ook nog gemeld 'ah in de herkansing' blijkbaar had de dame in kwestie niet door dat zij (en daarmee ook het restaurant) ook in de herkansing ging....... Jammer!

B. Kemper op 14 maart 2014

"lekke eten"
8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Heerlijk gegeten, maar wat bijzondere sfeer, zeer de moeite waar om eens te proberen

Annie op 13 maart 2014

"Smaaksensatie!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond hebben we met een groep van 6 van een geweldig diner mogen genieten. Werkelijk alles was een lust voor het oog en de smaak was geweldig. De bediening was uitstekend en de nitro was een hele leuke ervaring. Hier komen wij zeker terug!

Rebecca op 13 maart 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Katshoek 37-B 3032 AE Rotterdam

Over FG Restaurant**

FG Restaurant** heeft creativiteit, vernieuwingsdrang en focus op perfectie van sterrenchef François Geurds komen samen in unieke manieren van bereiding en een onvergetelijke, altijd verrassende ervaring aan tafel.

Het draait bij FG Restaurant om het verwennen van de gasten waarbij ze het allerbeste willen leveren. De sfeer en service moeten uitstekend zijn, zodat de gasten de beste ervaring beleven. FG Restaurant doet hier alles aan.

Bij chefs als Thomas Keller in New York leerde hij over verschillende kooktechnieken en verdiepte hij zich in de filosofie achter de cuisine. Van grote invloed bleek zijn jarenlange samenwerking met Heston Blumenthal, een van de meest creatieve en tot de verbeelding sprekende chefs ter wereld.

FG Restaurant in Rotterdam heeft 2 Michelinsterren. Kom genieten bij dit Michelin restaurant van de culinaire creaties!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden