Knife fork icon red

Brasserie Lookies

8,0 (26 reviews)

Wat 26 mensen zeggen over Brasserie Lookies

8.0
(26 reviews)
Eten
8.5
Service
8.2
Sfeer
7.4
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

De gerechten waren heel goed en tussen de gerechten hoefden wij niet lang te wachten. Ook de service was fantastisch. Zo ga je met een gerust hart uit eten.

Frívola Pea op 05 juni 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Eten is prima, service en sfeer ook. De prijs daarentegen vind ik veel te hoog. Ik zal er weer gaan eten als mijn portemonnee goed gevuld is.

Lucy op 31 mei 2019
Geverifiëerd

"Geen topper"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Matig eten in gezellig restaurant.

Lisa op 23 april 2019
Geverifiëerd

"Dat viel even tegen..."
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Brasserie Lookies is n.m.i. véél te duur voor wat ze bieden! Het is interessant in welke bocht men zich wringt als het om de afrekening gaat waarvan een ING voucher van 20 euro een onderdeel is. We gingen daar naar toe voor een 3 gangen menu voor de prijs van 31,50 + 11,50 wat neerkomt op 43 euro. Mijn vrouw en ik h...

Lees hele review

Brasserie Lookies is n.m.i. véél te duur voor wat ze bieden! Het is interessant in welke bocht men zich wringt als het om de afrekening gaat waarvan een ING voucher van 20 euro een onderdeel is. We gingen daar naar toe voor een 3 gangen menu voor de prijs van 31,50 + 11,50 wat neerkomt op 43 euro. Mijn vrouw en ik hadden gereserveerd via een website waar de ING bij aangesloten was (www.restaurantdinercheque.nl). We dachten die avond rond de 50 euro klaar te zijn, inclusief drankjes en koffie, maar dat viel vies tegen! Nu moesten we bijna 75 euro afrekenen. De normale prijs zou bijna 95 euro geweest zijn, en dat voor een brasserie! Wat er ook op de website geschreven staat (www.restaurantdinercheque.nl), de persoon die afrekende had daar geen oren naar. Een ander had het verkeerd gedaan, Diningcity was de schuldige! Dat is altijd de goedkope manier om van je eigen probleem af te komen. Brasserie Lookies moet hun zaakjes controleren i.p.v. een ander de schuld te geven en dan hebben ze waarschijnlijk minder klagende klanten die graag met een voucher willen betalen!
Als u daar wat wilt eten of drinken, dan zou ik mijzelf eerst goed verwittigen hoe de vork precies in de steel zit. Al helemaal als er een voucher in het geding is. Een klein onderzoekje wijst uit dat er voor Lookies verschillende prijzen voor het eten op het internet te vinden zijn. In één van de reviews blijkt dat zelfs bellen niet helpt. Ondanks al dit gemopper, de kok kan wel koken! Klasse… Maar terugkomen doe ik niet, hoe lekker ik het ook vond. Ik vind ze véél te duur voor een Brasserie! De eerste keer dat mijn vrouw en ik zo’n voucher gebruikte kwamen we in een super sjiek restaurant genaamd ‘Smakelijck’ in Putten terecht. Mijn vrouw en ik dachten dat onze actie wel eens wat geld zou kunnen gaan kosten. Maar tot onze grote verbazing moesten we een bedrag van ruim 55 euro, inclusief drinken, afrekenen. Ook met een 20 euro voucher van de ING. Het eten was daar zo superieur, zo had ik nog nooit in een restaurant gegeten en al helemaal niet te vergelijken met Brasserie Lookies.
Ik geef liefst geen sterren, maar moet wat doen. Overal 1 ster... sorry!

RvdV op 14 maart 2019

"Toprestaurant!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gedineerd vanavond. 3 gangen diner. Goede kwaliteit, goede temperatuur, voldoende groente en vriendelijk personeel in sfeervolle ambiance.
Succes met de banken ;)

fam.Labrie op 06 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Maltaplein 2 3059 XW Rotterdam

Over Brasserie Lookies

Brasserie Lookies is een etablissement, dat graag wil bewijzen dat gezelligheid en hoge kwaliteit elkaar niet per se uit hoeven te sluiten. De brasserie zelf is stijlvol en sfeervol ingericht, waardoor de gezelligheid bijna vanzelf komt. Daarnaast hebben we ook een uitstekende menukaart, die luxe en lekker combineert.

De menukaart van Brasserie Lookies is smakelijk en uitgebreid, waarbij u kunt kiezen voor lekker en eenvoudig of voor verfijnde luxe. Op de menukaart staan lunch, de kleine kaart, high-tea, voorgerechten, maaltijdsalades, hoofdgerechten, nagerechten, wijnen en dranken.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden