Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Brasserie Lookies

8.1
(22 reviews)
Eten
8.6
Service
8.3
Sfeer
7.4
Schrijf een review

"heerlijk gegeten bij Brasserie Lookies"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Wij maakten gebruik van een Restaurant Diner cheque, aangekocht via de ING. Om te beginnen was de binnenkomst allerhartelijkst door de manager. We werden naar ons tafeltje gebracht en er verscheen direct een serveerster die ons vroeg wat we wilden drinken en gaf ons de menukaart. Wij hadden gekozen voor een 3-gangen menu.
Allereerst voor mijn vrouw een carpatio en voor mij een bospaddenstoelensoep. Beide van uitstekende kwaliteit. Daarna het hoofdgerecht besteld: Voor mijn vrouw een heerlijk malse steak met groeten en patat met mayonaise en voor mij een fantastische schnitzel met groente, gebonden championssaus en patat met mayonaise. Alles in grote porties die wij niet geheel op konden. Zelf een dessert ging er niet meer in. Hebben toen maar gekozen voor 2 cappucino's, van uitstekende kwaliteit.
Al met al een zeer geslaagd etentje, dat we hier graag nog eens over zouden willen doen. Jac. & Nel

J.C. Schuurman op 12 januari 2019

"Top bediening, lekker eten"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Ontzettend fijne ervaring gehad hier. Heel erg vriendelijke bediening, snel en attent. Heerlijk gegeten ook. De gamba's vooraf echt een aanrader, en de spareribs waren ook erg lekker.

Kevin op 24 november 2018

"Lekker eten "
5.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 5

Het eten was lekker niets op aan te merken. Echter ben ik niet tevreden over het afhandelen van heg diner arrangement. Je moest 3 gangen diner nemen anders zou de korting van 10.00 korting pp niet geldig zijn. Ik heb geserveerd voor 31.50 pp na verrekening van korting zou 21.50 moeten betalen voor het eten. Drinken is logisch apart wat schetste mij verbazing hoofdgerecht & nagerecht werden apart berekend. Waardoor het bedrag hoger was dan het diner arrangement dat ik had geboekt. Bij nader navraag bleek dat zij andere methode hanteren dan andere restaurants. Ik kon het bedrag betalen daar gaat het ook niet om maar het is een principe issue. je moet niet iets promoten voor een x bedrag en uit eindelijk is het niet wat de klant had verwacht en luchtig over doen door te roddelen alsof wij het niet begrijpen.

Andrea op 08 november 2018

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

het eten was goed.

rekening overzicht was niet duidelijk.

wij hadden korting maar dat was niet te zien op de rekening.

Arie Benchop op 22 oktober 2018

"tegenvaller"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

bij binnenkomst overhandigde ik een voucher van ing ik had netjes gereserveerd en van te voren op gebelt over deze actie van ing ,het meisje vertelde mij wat ik precies moest doen om te activeren.
er werd bij binnenkomst gelijk gezegd dat mijn reservering geschrapt was,geen telefoontje .we wisten van niets.Er werd wel door de zeer vriendelijke dame een alternatief aangeboden van een andere actie,we wisten daar het bestaan niet van en wisten ook niet wat het in hield.
de eigenaar,toen ik het vertelde zei dat het hem niets kon schelen haalde z,n schouders op en zei ,,ik weet nergens van. vreemd wel ing gebeld en die zijn met een onderzoek bezig jammer hoor maar het eten was best lekker. de dame ,,bianca, deed heel erg haar best.

koeleman op 09 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Maltaplein 2 3059 XW Rotterdam

Over Brasserie Lookies

Brasserie Lookies is een etablissement, dat graag wil bewijzen dat gezelligheid en hoge kwaliteit elkaar niet per se uit hoeven te sluiten. De brasserie zelf is stijlvol en sfeervol ingericht, waardoor de gezelligheid bijna vanzelf komt. Daarnaast hebben we ook een uitstekende menukaart, die luxe en lekker combineert.


De menukaart van Brasserie Lookies is smakelijk en uitgebreid, waarbij u kunt kiezen voor lekker en eenvoudig of voor verfijnde luxe. Op de menukaart staan lunch, de kleine kaart, high-tea, voorgerechten, maaltijdsalades, hoofdgerechten, nagerechten, wijnen en dranken.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden