Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 487 mensen zeggen over Vesters
Eten | |
Service | |
Sfeer |
In één woord super". Vooraf een soepje van zeeduivel met prei en olijven zoals Elisabeth David het graag gezien zou hebben. En als hoofdgerecht reeragout en rode bietjes met een perfecte "bite. Goede service, en prettige ambiance.
We hadden genoten van de heerlijke soep die vooraf werd geserveerd.
Ook het toetje smaakte prima.
Jammer was dat de ree in het hoofdgerecht 'verstopt' was.
Waar is nu die ree?
Het was allemaal erg minimalistisch. Waarschijnlijk zijn deze gerechten erop gemaakt dat je 7 gangen besteld.
Veel reviews zijn lovend, dus wij waren erg benieuwd. Bij binnenkomst viel helaas de sfeer en ruimte tegen. Maar de beste pizza hebben we bij tl verlichting gegeten, dus we hadden nog hoop.
De amuse was veel te scherp, waardoor de venusschelp en scampi totaal weg vielen en je lang met een rasperige keel bleef zitt...
Veel reviews zijn lovend, dus wij waren erg benieuwd. Bij binnenkomst viel helaas de sfeer en ruimte tegen. Maar de beste pizza hebben we bij tl verlichting gegeten, dus we hadden nog hoop.
De amuse was veel te scherp, waardoor de venusschelp en scampi totaal weg vielen en je lang met een rasperige keel bleef zitten.
Het voorgerecht was een zeeduivelsoep. De soep was bitter, zuur en de knoflook overheerste zo dat de gebakken zeeduivel een willekeurige witvis had kunnen zijn en de olijf in de soep was een extra dissonant. Toen we doorgaven dat het gerecht tegenviel kregen we ter compensatie wel een extra gerecht: gnocci met cantharel en zomertruffel. Dit was smakelijk, maar niet bijzonder.
Het hoofdgerecht was zomerree, maar hoofdgerecht was een te genereuze benaming. Vijf hele kleine stukjes ree bedolven onder een salade van roodlof en rode biet met wat schuim (gepresenteerd als mousseline) van aardappel. Ook hierbij zaten weer smaken die niet bij elkaar pasten. Te zure rode bessen. Daarnaast waren de bieten te hard en het waren er zoveel dat het meer weg had van een bietensalade met wat ree.
Als dessert koos een van ons voor zoet en de ander voor kaas. Aardig, maar ook allemaal niet in balans.
Zonder de vele broodjes en het extra tussengerecht waren we hongerig naar huis gegaan.
Het personeel is aardig, maar niet bijzonder oplettend. We zaten in de loop richting keuken, dus niet te missen, maar het personeel liep ontelbare keren langs zonder af te ruimen. Lepels vergeten bij de soep en ijs/spoom/verfrissing? (werd geserveerd bij de keuze van de pattisseriewagen). De sommelier wil te graag zijn kennis etaleren en hangt daarbij te ver over tafel. Waar ook wat beter op gelet kan worden is dat de glazen in ieder geval ongeveer gelijk worden gevuld.
Al met al een teleurstellende avond en niet voor herhaling vatbaar.
heerlijk gegeten met gerechten uit hun normale menu, 3 gangen, uit te breiden met een extra gang voor 10 euro extra. Erg lekker allemaal en rustig omdat er niet dubbel gereserveerd was
Vanaf amuse tot en met de kaas, alles met heerlijke wijnen die het nog lekkerder maakten, fantastische lunch.. .
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Vesters
Keuken: Frans
In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.
De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.