Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 486 mensen zeggen over Vesters
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben heerlijk gegeten bij Vesters! Het restaurantweek menu was prima, en werd begeleid door uitstekende wijnen. Zelf vin ik het echter wat vroeg voor wild, zeker als de buitendeuren nog openstaan om ook binnen van de 'nazomer' te genieten.
Ik kan niks bedenken wat me tegen is gevallen, het eten was echt fantastisch, de wijn gecombineerd met het eten was meesterlijk en de service is super!
Wij zijn "Vervent RestaurantweekGenieters" en wederom is "Vesters" onze winnaar!!
Eten is hier werkelijk een smaakbelevenis en je wordt hier echt verwend.
Alles klopt.
Wederom geweldig gegeten! Heerlijke gerechten met mooie wijnen. We hebben genoten!
Erg lekker gegeten met zeer goed bijpassende wijnen. Deze werden ook uitermate goed gepresenteerd door de sommelier.
Het extra tussengerecht (kreeftensoep) en de übermalse hoenderfilet waren ronduit subliem.
Enig puntjes van kritiek was de aankleding van het restaurant (ietwat kil / saai) en het was ietwat rumoe...
Lees hele reviewErg lekker gegeten met zeer goed bijpassende wijnen. Deze werden ook uitermate goed gepresenteerd door de sommelier.
Het extra tussengerecht (kreeftensoep) en de übermalse hoenderfilet waren ronduit subliem.
Enig puntjes van kritiek was de aankleding van het restaurant (ietwat kil / saai) en het was ietwat rumoerig.
Al met al een zeer geslaagde avond en we zullen zeker nog een keer terugkomen om de 8 gangen te proberen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Vesters
Keuken: Frans
In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.
De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.