Vesters

Frans | €€
8,9 (447 reviews)
99% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 447 mensen zeggen over Vesters

8.9 Gebaseerd op 447 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Super avond Vesters. "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten. Verrassende gerechten; zeer smaakvol en prachtig opgemaakt met steeds een passende wijn. Fijn dat je kunt kiezen uit hele, halve glazen wijn. Bediening kundig. Sfeer is informeel en voelt goed aan. Klein minpuntje; doorlooptijd mag iets hoger. Komen zeker terug en bevelen Vesters zeer aan.

J. Siemons op 25 november 2022
Geverifiëerd
Nikolien heeft gereageerd op 25 november 2022

Dank voor uw reactie en feedback. Heel graag tot een volgende keer.


"Goed eten maar slechte sfeer"
7.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 3

We hebben heerlijk gegeten, een aanrader. Helaas was het uiteindelijk toch geen top-ervaring. Naast ons zat een groep van 8 mensen, waarvan enkele personen overduidelijk te diep in het glaasje hadden gekeken (en erg luidruchtig waren). Dat deed erg afbreuk aan de culinaire ervaring.

Gert-Jan op 14 november 2022
Geverifiëerd
Nikolien Verstraelen heeft gereageerd op 17 november 2022

Beste Gert-Jan, U hebt uw ongenoegen ook op trip-advisor achtergelaten volgens mij. Wij vinden het oprecht heel erg spijtig dat uw avond niet naar wens was doordat de groep naast u te luidruchtig was. Wij maken dat hier gelukkig maar zelden mee en de avond ervoor heeft er nog een groep van 20 personen gezeten en heeft het naastgelegen tafeltje nog een compliment gegeven over dat ze het zo fijn hadden en dat ze helemaal geen last hadden van de groep. Dus het kan soms verkeren... Wij hebben ons best gedaan deze groep wat te te temperen. En we hebben u ook aangeboden ergens anders te gaan zitten. Niettemin ga ik u per mail een kortingsbon sturen die u kan inleveren bij uw volgende bezoek om u te overtuigen om nog een keer te komen. Om dan te merken dat de ambiance hier juist heel gezellig en fijn is.

Hartelijke groet,
Nikolien Verstraelen


"Heerlijke avond"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Heerlijk eten, fantastisch menu

Pz op 03 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijke lunch"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Wij hebben heerlijk gegeten. De bordjes zagen er geweldig uit. Alleen voor de mannen mocht het eten wel wat meer zijn ..

Cindy op 31 oktober 2022
Geverifiëerd

"Verrasssend en gastvrij."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten, mooie smaakcombinaties, mooie opmaak, smaakvolle bijpassende wijnen en gastvrije en vriendelijke bediening.

John. op 29 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vesters

Keuken: Frans

In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.

De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden