Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 486 mensen zeggen over Vesters
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Hier gegeten tijdens de restaurant week. Voorgerecht: zeebaars gemarineerd in vinaigrette met humus en salsa verde was prima, subtiele smaken, enige minpunt was dat de vis een beetje taai was wat misschien voorkomen kan worden door het dwars op de draad te snijden ipv in de lengte. Tussengerecht: coquilles met buiks...
Lees hele reviewHier gegeten tijdens de restaurant week. Voorgerecht: zeebaars gemarineerd in vinaigrette met humus en salsa verde was prima, subtiele smaken, enige minpunt was dat de vis een beetje taai was wat misschien voorkomen kan worden door het dwars op de draad te snijden ipv in de lengte. Tussengerecht: coquilles met buikspek, bloemkooljus en krokante draadjesvlees was uitstekend, smaken heel goed in balans en de coquilles perfect gebakken. Hoofdgerecht: boerderijhoen met wintertruffel, morieltjes, knolselderijpure, grapefruit en jus was ook heel smakelijk, het hoentje was mals en sappig, ihb het pootje/dijtje. De grapefruit werkte goed als kleine lichtzure highlights. Er had misschien iets knapperigs bij kunnen zijn voor extra textuur. Dessert: kwarktaart (blanc manger) met fruitmarmelade en abrikozenijs was de minst spannende gerecht; de fruitmarmelade was een beetje bitter en de kwaarktaart zelf was aan de stevige kant. Wijnarrangement was prima en flexibel, halve glazen mogeljk, en keuzes die bij meerdere gerechten pasten. Service was ook goed. Er waren wat kleine 'mishaps' maar dat werd vriendelijk en professioneel verholpen. Ik kom zeker terug.
wij waren erg blij met de service , de uitleg van het eten en de uitleg van de wijnen en de kwaliteit van wijn en het eten. Het restaurantweek menu is part of het normale menu dus je krijgt een authentiek beeld van Vesters waar wij ook zeker terug komen
We hebben afgelopen woensdag 6 maart de diamnaten van de keuken van Vesters geproefd.
Wat een smaak. Wat een feest.
Ook de ober strooit rijkelijk met de ingredienten van gastvrijheid. Hij weet van zijn presentatie een unique creatie te maken. CHAPEAU
vr gr
Willem Janssen
Het eten in combinatie met de daarop afgestemde wijn was heerlijk. We hebben genoten. Verrassend was ook de vegetarische variant van het menu.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar, niet in de laatste plaats vanwege de prettige sfeer en de uitstekende bediening.
Elise
Ontvangst was prima.
Indeling restaurant iets minder.
Eten was lekker, mooi opgemaakt en heerlijk puur. Leuke vegetarische gerechten. Wijn was lekker.
Bediening was goed.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.
Over Vesters
Keuken: Frans
In de gezellige wijk Nijmegen Oost vind je restaurant Vesters. Een intiem en warm restaurant, waar je kun genieten van een ongedwongen sfeer en kwaliteit gerechten. De keukenbrigade serveert klassieke en moderne gerechten en werkt veelal met biologische en regionale producten.
De kaart wisselt traditionele gerechten met vernieuwende creaties. Door de ervaring en geduld kan de chef van Vesters voor elk gerecht de hoogste culinaire waarde inschatten.