Knife fork icon red

Oni

7,8 (140 reviews)
100%

Wat 140 mensen zeggen over Oni

7.8
(140 reviews)
Eten
8.5
Service
7.6
Sfeer
7.4
100%
Schrijf een review

5.0 Keuken 7 | Service 4 | Sfeer 4

Een behoorlijke deceptie.. Na eerdere recenties gelezen te hebben zijn de verwachtingen hoogstaand, dus dachten wij boeken voor restaurantweek! Maar het geheel viel behoorlijk tegen. De service was matig, wijnen die niet in huis waren en het eten werd veel te snel geserveerd. Het voorgerecht was goed, sushi sashim...

Lees hele review

Een behoorlijke deceptie.. Na eerdere recenties gelezen te hebben zijn de verwachtingen hoogstaand, dus dachten wij boeken voor restaurantweek! Maar het geheel viel behoorlijk tegen. De service was matig, wijnen die niet in huis waren en het eten werd veel te snel geserveerd. Het voorgerecht was goed, sushi sashimi, niets op aan te merken, maar toen kwam een zogenaamd tussengerecht (miso soep) in onze ogen niet meer dan een bakje slootwater qua smaak en nog geen 5 minuten daarna het hoofdgerecht, wat ook alles behalve boeiend en interessant te noemen was. Kortom een tegenvaller, voor wat mensen de 'beste Japanner van Den Haag' noemen. Ik kan je verzekeren, er zijn er zo 3 betere te noemen, waar prijs/kwaliteit veel beter is.

Maria Smit op 28 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Erg lekker Japans eten! De inrichting is wel op zijn Japans: erg strak en enigzins somber. Zeker de moeite waard als culinair uitstapje.

Jaap van der Pol op 26 augustus 2010

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten was heerlijk, maar de service was echt heel slecht. met een reservering om half negen moesten we nog 20 min wachten voordat we aan tafel konden. vervolgens was niet duidelijk wat het menu was waardoor we na twee hoofdgerechtjes dachten dat het alles was..na lange tijd kwam uiteindelijk alsnog een derde hoof...

Lees hele review

Het eten was heerlijk, maar de service was echt heel slecht. met een reservering om half negen moesten we nog 20 min wachten voordat we aan tafel konden. vervolgens was niet duidelijk wat het menu was waardoor we na twee hoofdgerechtjes dachten dat het alles was..na lange tijd kwam uiteindelijk alsnog een derde hoofdgerecht, maar toen was alle rijs ed al op. jammer! de akoestiek is ook niet echt goed, waardoor de ruimte heel lawaaierig wordt.

Eva op 26 augustus 2010

6.7 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 6

Gisteren het restaurantweek-menu gegeten. Bestaande uit soep, sushi en hoofdgerecht. Je krijgt dus geen nagerecht. Eten op zich prima, maar hadden nog wel trek nadien. Lawaaige omgeving, drankjes ed duur.

S van Binsbergen op 25 augustus 2010

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Eten zeer gevarieerd, eigen, en verrassend.
Aangenaam verrast door de opvang - tijdens grote drukte - bij binnenkomst: persoonlijke ontvangst, begeleiding naar wachtdeel, kennis van speciale wens en dragen van aperitief naar tafel.
Ook tijdens diner aandacht voor detail, minpuntje: geen servet, en bij navraag vergeten.
Sfeer: los, jong, zeer eigen stijl wel wat lawaaiig

Han Vastert op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Prinsestraat 35 2513 CA Den Haag

Over Oni

Het Japans restaurant ONI is gevestigd in het centrum van Den Haag. De inrichting is trendy en modern. De sfeer is prettig en zorgt voor een gezellige en vooral ontspannen avond uit. Bij ONI kan je genieten van sushi, sashimi en tempura. Ook kan je genieten van de zogenaamde 'bentoboxen', waarin een combinatie van vis, vlees en groente te vinden is. Kom genieten van de heerlijke smaaksensaties bij restaurant ONI en proef de unieke belevenis!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden