Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Oni

7.8
(136 reviews)
Eten
8.5
Service
7.6
Sfeer
7.4
Schrijf een review

"Heerlijk 5-gangen menu bij Oni"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Goed samengesteld menu met van alles wat: crispy fry, sushi& sashimi, vlees&vis en een super lavacake als toetje De amuse stond al even, maar de 5 gangen die daarna kwamen maakten dat meer dat goed. Vriendelijke bediening en fijne sfeer, dus een heerlijke avond gehad!

Chris op 18 maart 2017

"Heerlijk Japans eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk 5-gangen menu genoten. Uitstekende kwaliteit, verse ingrediënten en vakkundig klaar gemaakt

M van Langerak op 28 januari 2017

8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

We genoten gisteravond 25-01-2017 met ons vieren van een 5-gangen diner naar keuze van de kok. Een groot succes. Verrassend, prachtig opgediend, heerlijk, veelzijdig. Vriendelijk en vakkundig toegelicht. Ondanks de strenge kou buiten in een strakke maar warme atmosfeer. Te laat ontdekten we dat we ook een kussentje op de harde bankjes hadden kunnen krijgen. Het heeft aan het succes geen afbreuk gedaan.
Hier gaan we terugkomen.

Jan C. van der Poll op 26 januari 2017

"Fijne Japanse beleving "
8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Hoewel onze online reservering niet door was gekomen bij Oni, konden we zonder problemen (op een dinsdagavond) voor het 5-gangen verrassingsmenu terecht. Alle gangen (je krijgt uiteindelijk 7 gerechten) waren even lekker, heerlijke, verse vis met goede Japanse smaken (soms met een westerse twist, zoals bij de tonijn in pittige saus) en fraai gepresenteerd. Bediening is vriendelijk en attent. Er is nogal veel omgevingsgeluid met ergens een aanhoudende lichte brom, waardoor de zachte muzak wat mij betreft wel weg zou kunnen blijven.

Ine van den Boer op 23 november 2016

"Japanese dining, met een Hollandse inslag."
6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

We hadden het vijf-gangen verrassingsmenu. We misten de warme doekjes aan het begin om je handen schoon te maken. Het eten was lekker, al was het hoofdgerecht wat aan de koude kant en waren de pauzes tussen de gangen iets te lang. We zaten in het gedeelte boven de keuken, enigszins uit het zicht van de bediening. De airco blies koude lucht, door de wat kille inrichting en de verlichting werd de sfeer er niet warmer op. Voor een echte Japanse sfeer is er iets meer nodig dan Sushi en Co.

Martin op 29 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Prinsestraat 35 2513 CA Den Haag

Over Oni

Restaurant ONI is een Japans restaurant, gevestigd in het centrum van Den Haag. Het restaurant is trendy en modern ingericht. De sfeer nodigt uit tot een gezellige en ontspannen avond.

Oni biedt de sushi, sashimi en tempura aan zoals je ze zult kennen maar ook in verrassende creaties. Daarnaast bieden zij Bento boxes aan, een speciale doos met een culinaire combinatie van vis, vlees en groenten. Geniet van deze absolute smaaksensatie.

Ook voor de dranken, die je diner perfect zullen begeleiden, kun je naar Restaurant ONI. Kies een van de passende wijnen, bijzondere cocktails, een echt Japans biertje of de bekende saké.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden