Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Oni

7.8
(136 reviews)
Eten
8.5
Service
7.6
Sfeer
7.4
Schrijf een review

"Geen grap op 1 april"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Op 1 april gegeten bij Oni. Bij binnenkomst moesten we even wachten in de lounge, dat is geen probleem. Ze hadden hier al wel kunnen vragen of we iets wilden drinken. Vrij snel kregen we een plek aangewezen en konden we ons drankje bestellen. Het eten was heerlijk en de wijn smaakte goed, ook hier hadden ze vaker kunnen vragen of we nog wat te drinken wilde. 2 glazen wijn in 2,5 uur is niet veel. De bediening deed echt wel zijn best en was zeer beleefd, maar het was alsof er drie zieken waren en ze niet klaar waren voor een drukke zaterdagavond. Jammer.

Marc op 03 april 2017

"Eten perfect, service inperfect"
6.0 Keuken 10 | Service 2 | Sfeer 6

We hebben echt heerlijk gegeten! Het was alleen jammer dat we geen goede bediening hadden. Ik heb een glutenallergie, dit zorgde ervoor dat ik 20 minuten langer moest wachten op een amuse. Vervolgens werd het eten neergezet, zonder uitleg wat het was( suprisemenu). Zorgt er toch voor dat de avond minder was als wat we hadden gehoopt...

Roos op 02 april 2017

"Lekker en lawaaierig"
7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

We hebben heerlijk gegeten bij oni net als de vorige keren dat we hier waren. Vooral de sashimi en de dragonrol zijn echte aanraders. De service was goed. Personeel was redelijk snel soms langzaam dit kwam doordat, het druk was.
We zaten boven het was hier erg lawaaierig. Anders zitten we meestal beneden maar vandaag dachten we, we proberen wat anders.

Thijs op 01 april 2017

"Heerlijk eten in te drukke en lawaaiige omgeving"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Uitstekend eten in mooie tent, maar met een verschrikkelijke akoestiek - een muur van herrie - en te drukke bediening en keuken.

Jaap op 31 maart 2017

"Goed menu maar lang wachten"
6.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 7

Dining city menu was goed, zeker kwalitatief, maar tussen binnenkomst, amuse en eerste gerecht zat bijna een uur, daarna vlogen de gangen ons om de oren. Timing en gastheerschap is zeker een punt waar men zich kan verbeteren, eten was wel erg lekker.

Thijs op 26 maart 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Prinsestraat 35 2513 CA Den Haag

Over Oni

Restaurant ONI is een Japans restaurant, gevestigd in het centrum van Den Haag. Het restaurant is trendy en modern ingericht. De sfeer nodigt uit tot een gezellige en ontspannen avond.

Oni biedt de sushi, sashimi en tempura aan zoals je ze zult kennen maar ook in verrassende creaties. Daarnaast bieden zij Bento boxes aan, een speciale doos met een culinaire combinatie van vis, vlees en groenten. Geniet van deze absolute smaaksensatie.

Ook voor de dranken, die je diner perfect zullen begeleiden, kun je naar Restaurant ONI. Kies een van de passende wijnen, bijzondere cocktails, een echt Japans biertje of de bekende saké.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden