Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Oni

7.8
(136 reviews)
Eten
8.5
Service
7.6
Sfeer
7.4
Schrijf een review

"Absolute aanrader"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Het 4 gangen verrasingsmenu was perfect. Enige opmerking die ik er bij kan plaatsen is dat ze van te voren hadden mogen vragen hoe ik de beef teriyaki zou willen. Naar mijn smaak was deze nl iets te rare.nog steeds erg lekker hoor!
Bediening was prima.
Ambiance goed, heeft iets weg van een lounge ambiance. Je zou nog comfortabeler op de houten banken zitten indien men er kussens zouden plaatsen.
Advies: zeker proberen

Robert op 10 mei 2018

8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

Great food, the best sushi I've had in The Netherlands, staff are friendly but really slow to serve cocktails and not consistent, go for the food, order a simple drink, worth it !

Casey op 12 maart 2018

"Oni restaurant week"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Het eten was smaakvol en de juiste hoeveelheid. De bediening vriendelijk maar we merkte wel dat het met de reserveringen mis was gegaan. Er stonden heel veel mensen te wachten op een plek. Hierdoor vergat het personeel drankjes en werden mensen wel een beetje het restaurant uit gekeken. Gelukkig heeft de kwaliteit van het eten hier niet onder geleden.

Meta op 11 maart 2018

"Ik ben anders gewend van Oni, het viel nu heel erg tegen"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Voorheen met acties was Oni altijd perfect. Heerlijk menu, afwisselend, heerlijk en een traktatie. Nu vonden we het erg tegenvallen. Niet wat we van Oni zijn gewend. De hoeveelheid was duidelijk minder. De gerechten vielen tegen, waren niet zo bijzonder. We hadden echt het gevoel dat ze zich er heel makkelijk vanaf hebben gemaakt. Daarnaast was het ontzettend druk,.. mensen stonden in rijen te wachten. De sfeer was er daardoor niet prettiger op. We kregen een beetje het gevoel dat Oni een soort massa keten aan het worden is. Wanneer wij hier zonder de aktie hadden gegeten en dus het volle pond hadden moeten betalen, zou ik hier heel erg van balen. We moesten ook erg lang wachten voordat ze vroegen of we eerst iets wilden drinken. Bij de het voorgerecht ontbrak de sojasaus. Nadat we hierom gevraagd hadden duurde dit ook weer heel lang. We hebben het toen zelf maar opgehaald bij de bar. Ook opvallend was onze tafel vlakbij de deur. Het viel me erg tegen. We zijn heel anders gewend van Oni. We gaan op zoek naar een ander Japans restaurant. We vonden het heel jammer van dit avondje Oni

M op 10 maart 2018

"Niet tevreden"
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Het hoofdgerecht was te rauw en dik gesneden voorgerecht en toetje waren heerlijk. We werden niet verwelkomt,hebben wel 10 minuten gewacht en zelf de jas maar opgehangen uiteindelijk

Van der Marel op 25 januari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Prinsestraat 35 2513 CA Den Haag

Over Oni

Restaurant ONI is een Japans restaurant, gevestigd in het centrum van Den Haag. Het restaurant is trendy en modern ingericht. De sfeer nodigt uit tot een gezellige en ontspannen avond.

Oni biedt de sushi, sashimi en tempura aan zoals je ze zult kennen maar ook in verrassende creaties. Daarnaast bieden zij Bento boxes aan, een speciale doos met een culinaire combinatie van vis, vlees en groenten. Geniet van deze absolute smaaksensatie.

Ook voor de dranken, die je diner perfect zullen begeleiden, kun je naar Restaurant ONI. Kies een van de passende wijnen, bijzondere cocktails, een echt Japans biertje of de bekende saké.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden