Knife fork icon red

Vroenhout

9,4 (7)

Wat zeggen mensen over Vroenhout

9.4
(7 reviews)
Eten
10.0
Service
9.4
Sfeer
8.9
Schrijf een review

"vroenhout"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

met 4 man harstikke lekker gegeten tot de volgende keer

m daems op 25 maart 2019

"Het was weer Top!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Tijdens de restaurantweek genoten van een heerlijk 4-gangen diner. Elke gang was een verrassing van smaken, leuke bediening, topavond gehad warm aanbevolen!

Hans Noordzij op 21 maart 2019

"Vroenhout is stijlvol en modern eten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisterenavond bij Vroenhout in Roosendaal geweest vanwege Restaurant Week. Ik was sinds het oude restaurant afbrandde, niet meer geweest. Wat uiteindelijk een gemis bleek te zijn! Wat is het mooi! Locatie is geweldig; het interieur is prachtig licht en modern. Er is gewerkt met akoestische panelen aan het plafonds die geluiddempend zijn. Hoe fijn is het om een leuk gesprek te hebben met je tafelgenoot zonder veel herrie en bijgeluid. De bediening was vlot en vriendelijk; de van oorsprong Mexicaans sommelier was fantastisch. Hij gaf heel goed uitleg over de verschillende wijnen en waarom ze precies bij de gerechten pasten. Ik ben vegetariër; mijn man niet. Ik heb een heel goed menu mogen krijgen met verrassende, vegetarische en seizoensgetrouwe gerechten. De borden waren schitterend opgemaakt; net kunstwerken. Het voorgerecht met de verschillende soorten paddenstoelen en soja gelei met limoen was uit de kunst! Mijn man had Angus biefstuk en twee gerechtjes met eendenborst die erg lekker waren volgens hem. Ik zou sowieso teruggaan naar Vroenhout. De rekening inclusief wijnarrangement was verrassend laag. Zeker een goede prijs-kwaliteitsverhouding!!

Annalisa Schmad op 18 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten: de gerechten waren verrassend, veelzijdig, smaakvol en qua hoeveelheid precies goed; vriendelijke en goede bediening, helemaal top. We komen zeker nog een keer terug

Diana Verbeek op 17 maart 2019

"bezoek 16 maart jl."
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

eten vette 10, bediening vraagt meer aandacht (jonge mensen die nog wat moeten leren)

fam Troost op 17 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Roosendaal e.o.

Vroenhoutseweg 21 4703 SG Roosendaal

Over Vroenhout

De geschiedenis van het buurtschap gaat terug tot het jaar 1271 waarin de Norbertinessen een klooster vestigen te Vroenhout (nu Gemeente Roosendaal). Vanaf het begin willen deze religieuzen een gasthuis voor mensen van velen gezindten zijn. In hun priorij bieden ze voorbijgangers een moment van rust om even op verhaal te komen.

Restaurant Vroenhout is gelegen in het centrum van dat vroegere klooster. De inmiddels, na een verwoestende brand, weer opgebouwde boerderij biedt u alle mogelijkheden om eens echt te genieten van de unieke Brabantse sfeer die deze omgeving herbergt.

Ongedwongen genieten van de perfecte ambiance en de seizoensgebonden gerechten. Meesterkok Nico van Beekveld en zijn keukenbrigade laten u kennis maken met het begrip ‘smaak’ zoals u nimmer heeft ervaren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Roosendaal e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden