't Amsterdammertje*

Frans | €€€
9,2 (1312 reviews)
97% aanbevolen

Heerlijk 5-gangen Michelin diner € 92,-

't Amsterdammertje*

Frans | €€€
9,2 (1312 reviews)
97% aanbevolen

Heerlijk 5-gangen Michelin diner € 92,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Heerlijk 5-gangen Michelin diner
€ 92,-

In een prachtig en monumentaal oud-Hollandse boerderij van restaurant 't Amsterdammertje* komen wereldse smaken bijeen. Chefkok André en zijn team nemen je tijdens dit Heerlijk 5-gangen Michelin diner mee in de wereld van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team. Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving.

Laat je meevoeren op reis door alles wat de wereld te bieden heeft op culinair vlak. Voor slechts € 92,- kun je al meegaan op de reis die 't Amsterdammertje* voor jou in petto heeft!

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje* te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Gastronomische 4-gangen Michelin lunch + bruisend aperitief
€ 77,-

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van restaurant 't Amsterdammertje*. Chefkok André en zijn team nemen je tijdens dit Gastronomische 4-gangen Michelin lunch + bruisend aperitief mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team. Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving.

Speciaal voor de gasten van Diningcity heeft 't Amsterdammertje* een hoogwaardig Gastronomische 4-gangen Michelin lunch + bruisend aperitief in petto. Voor slechts € 77,- kun jij voordelig kennismaken met de kwaliteiten van 't Amsterdammertje*!

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje* te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 1312 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2 Gebaseerd op 1312 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Geweldig gegeten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Mooie bijzondere gerechten. Supervriendelijk personeel. Heerlijk wijnarrangement. Top avond

Diane op 06 oktober 2023
Geverifiëerd

"Geweldige beleving"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij een fantastische avond gehad, fijn en vriendelijk personeel. Heerlijke gerechten, geweldig gepresenteerd altijd met een mooi verhaal erachter en steeds een nieuwe verrassende sensatie in de mond. Wij komen zeker terug!

Sharon op 29 september 2023

"Top restaurant "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben een gezellige avond gehad met mooie smaakbelevingen

Tom Huizinga op 28 september 2023
Geverifiëerd

"Uitmuntende verwennerij."
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Fantastische smaaksensaties in een fijne sfeer gemaakt en geserveerd door een fantastisch team….ga zo door….
Dank en graag tot ziens.

Harry Konijn op 25 september 2023
Geverifiëerd

"Helemaal leuk!"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijke avond uit! Genoten van het eten, de mooie plek en tafel en aardige bediening. Wijntjes waren spot on!

Amanda op 22 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Amsterdammertje*

Keuken: Frans

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.

Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.

Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden