't Amsterdammertje*

Frans
9,2 (1079 reviews)
97%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 1079 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2 Gebaseerd op 1079 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verassende gerechten met passende wijnen, mooi opgemaakte borden, attente en spontane bediening. Kortom uitmuntend en zeker voor herhaling vatbaar.

Marie-Christine Ruiters op 25 april 2022
Geverifiëerd

"Wat een pareltje"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wat een lekkere vibe heeft dit restaurant! Het ziet er ten eerste prachtig uit met de hoge plafonds en oude balken. Niet te vergeten de entree, waarbij je zo de imposante keuken inkijkt. Eenmaal neergestreken, wordt je bediend door super vlot personeel die de ervaring net even persoonlijker maken. Het eten was ook t...

Lees hele review

Wat een lekkere vibe heeft dit restaurant! Het ziet er ten eerste prachtig uit met de hoge plafonds en oude balken. Niet te vergeten de entree, waarbij je zo de imposante keuken inkijkt. Eenmaal neergestreken, wordt je bediend door super vlot personeel die de ervaring net even persoonlijker maken. Het eten was ook top. Mooie gerechtjes, waarbij we verrast werden door sommige smaakcombinaties. Als ik een minpuntje moest bedenken, is het dat ik de wijnen niet bijzonder genoeg vond en die net niet lekker pasten bij de gerechten. Al met al komen we hier zeker terug!

Judy Lock op 24 april 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk!

Yasmine Alsohali op 23 april 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten. Bovendien zagen de gerechten er super uit.
Echt oogstrelend. Je bent bij het Amsterdammertje echt uit. Heel feestelijk en het personeel is zeer, zeer vriendelijk. Dus in een woord.... Geweldig.

rita Aalderink op 22 april 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Very good

Megan Ma op 22 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Amsterdammertje*

Keuken: Frans

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Sinds de jaren '80 is 't Amsterdammertje een begrip in de Gooi- en Vechtstreek. Het was één van de eerste brasseries in het land die een 3-gangen keuzemenu aanboden.

Chef-kok André Gerrits begon zijn professionele carrière als kok bij Restaurant de Kromme Dissel. Na werkervaring te hebben opgedaan in verschillende keukens en zijn culinaire vaardigheden naar een hoger niveau te trekken, heeft hij in 2009 samen met zijn vrouw Genevieve 't Amsterdammertje overgenomen. Het succes volgde al snel want in november 2010 is 't Amsterdammertje bekroond met een eerste Michelinster.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken worden geïnspireerd door de seizoenen en geserveerd door een gepassioneerd en gedreven team.

Achter alle gerechten zit een verhaal en de gasten worden meegenomen in deze beleving. Samen met de sommelier wordt bij elk gerecht gewerkt aan de wijn-spijs combinatie. Dit zijn voornamelijk zuivere en biologische wijnen vanuit de hele wereld met een voorliefde voor wijnen uit Duitsland, Oostenrijk en Noord-Italië.

Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden