Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

't Amsterdammertje*

€ 42,50

3-gangen Michelin diner

't Amsterdammertje*

9,2 (898 reviews)

3-gangen Michelin diner € 42,50

Reserveer een tafel

Deal
3-gangen Michelin diner
€ 42,50

Tijdens de Nationale Restaurant Week bieden toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan. Een aanbieding die je niet wilt missen!

Restaurant 't Amsterdammertje* is op basis van reviews geselecteerd als een van de deelnemende toprestaurants.

Wil jij lekker genieten van het 3-gangen Michelin diner bij restaurant 't Amsterdammertje* voor maar € 42,50? Reserveer dan nu!

Let op! Wegens de huidige maatregelen is het aantal Restaurant Week tafels beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
3-gangen Michelin lunch
€ 37,50

Wil jij lekker en voordelig lunchen tijdens de Restaurant Week?

Restaurant 't Amsterdammertje* serveert tijdens de Restaurant Week een fantastische 3-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een lekkere en prijsvriendelijke manier kennismaken met restaurant 't Amsterdammertje*? Bek dan nu een tafel voor deze heerlijke lunch voor maar € 37,50.

Let op! Het aantal Restaurant Week tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je jouw verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 898 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2
(898 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Heerlijke gerechten, maar geen heerlijke diner-ervaring.
We zijn niet thuis gekomen met het gevoel dat we fantastisch verzorgd zijn. Het pand waar ‘t Amsterdammertje in zit, en de inrichting, is prachtig. We werden bij aankomst echter niet verwelkomd, maar stonden een poosje verloren naar de ruggen van de medewerke...

Lees hele review

Heerlijke gerechten, maar geen heerlijke diner-ervaring.
We zijn niet thuis gekomen met het gevoel dat we fantastisch verzorgd zijn. Het pand waar ‘t Amsterdammertje in zit, en de inrichting, is prachtig. We werden bij aankomst echter niet verwelkomd, maar stonden een poosje verloren naar de ruggen van de medewerkers te kijken, voordat we eindelijke gegroet en naar onze tafel gebracht werden.

De chef maakte een rondje door het restaurant en groette alle gasten. Na het bestellen van een flesje water, kwam er niemand meer langs om een drankbestelling op te nemen. En toen begon het uitserveren van de eerste gerechten al. Ongemakkelijk om te moeten zwaaien omdat je een drankje wilt bestellen.

Het uitserveren van de amuses en de gerechten, door twee dames, verliep uitstekend alhoewel met niet al teveel flair. Maar daaromheen was er chaos. De hele middag met moeite aan drankjes gekomen, niemand die even langs loopt en water bijschenkt in de glazen. ‘t Amsterdammertje werkt niet met vaste bediening aan tafel, we hebben zeker zes medewerkers aan tafel gehad (onrustig).

De gerechten waren heerlijk, avontuurlijk en met invloeden uit diverse wereldkeukens (daar hou ik van!), maar de chef lijkt soms teveel te willen. Daarom serveert hij soms bijgerechten die voor ons gevoel onnodig waren, of soms zelfs afbreuk doen aan het gerecht.

Kortom, we hebben heerlijk gegeten maar een elegante en ontspannen bediening is, naast het eten, wat ons betreft wat een restaurant met ster onderscheid van andere gelegenheden en daar ontbrak het hier aan.

Anoniem op 16 september 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben genoten van de sfeer, het eten en de professionaliteit en samenwerking van het team

Sandra Offerman op 14 september 2020
Geverifiëerd

"Top weer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Altijd weer een top ervaring.

Small b9c74b1427
Camiel op 14 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten!"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Helaas stond de tafel waar wij aan hebben gegeten in het looppad, en het was erg druk...je kon o.a elkaar daardoor moeilijk verstaan...

Suzan Frieling op 14 september 2020
Geverifiëerd

"Toch maar niet meer"
5.3 Keuken 10 | Service 1 | Sfeer 5

Onze avond uit is voornamelijk verpest door de gejaagde en arrogante bediening. Uitleg over de gerechten werd al tijdens het uitserveren afgeraffeld zodat de meeste tekst in de ruimte verdween. Er werd over tafel gereikt om wijn en water in te schenken, bovendien zo gejaagd dat er regelmatig gemorst werd. ‘Sommelier...

Lees hele review

Onze avond uit is voornamelijk verpest door de gejaagde en arrogante bediening. Uitleg over de gerechten werd al tijdens het uitserveren afgeraffeld zodat de meeste tekst in de ruimte verdween. Er werd over tafel gereikt om wijn en water in te schenken, bovendien zo gejaagd dat er regelmatig gemorst werd. ‘Sommelier’ met weinig kennis van zaken, met van buiten geleerd verhaaltje. Tijdens ons dessert werden de tafels om ons heen al opgedekt voor de volgende dag en werden daar de tafellampjes gedoofd. Al met al zeer ongastvrij. Ondanks de vriendelijke ontvangst en het lekkere en creatieve eten, zullen wij hier niet meer reserveren.

Carla Maessen op 13 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Rijksstraatweg 119 3632 AB Loenen aan de Vecht

Over 't Amsterdammertje*

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant. Chefkok André Gerrits en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten brengen je snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen. Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden