Knife fork icon red

't Amsterdammertje*

9,2 (853 reviews)

Wat 853 mensen zeggen over 't Amsterdammertje*

9.2
(853 reviews)
Eten
9.4
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Een zeer goede en creatieve keuken, veel variatie en bijzondere smaakcombinaties gecombineerd met een bijzondere goede wijnarrangement van minder bekende wijnen. De bediening is vriendelijke en ontspannen, er wordt flexibel omgegaan met afwijkende wensen en de locatie is prachtig en sfeervol. In alle opzichten een t...

Lees hele review

Een zeer goede en creatieve keuken, veel variatie en bijzondere smaakcombinaties gecombineerd met een bijzondere goede wijnarrangement van minder bekende wijnen. De bediening is vriendelijke en ontspannen, er wordt flexibel omgegaan met afwijkende wensen en de locatie is prachtig en sfeervol. In alle opzichten een top restaurant, op één punt na: de thee. Na eten en wijn dat met zoveel zorg is bereid en gekozen, valt het zeer tegen dat de thee bestaat uit een kop heet water (zelfs net niet heet genoeg om de thee goed te laten trekken) met een Pickwick doos met doorsnee thees. Voor een thee liefhebber, een echte afknapper.

Christina Mercken op 28 september 2011

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van de reis om de wereld aan smaken. Top. Hier wordt niet gekookt op veilig maar op creativiteit. Wij gaan zeker nogmaals hier eten. Ook de wijnen pasten perfect en werden zeer deskundig toegelicht.

Bianca Dito op 28 september 2011

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten. De gerechten waren mooi op elkaar afgestemd en bijzonder van creatie. We zijn al eerder bij 't Amsterdammertje geweest net voor de ster ! Ook toen waren we zeer te spreken over de keuken en de bediening. We komen heel graag maar als kritisch punt vinden wij wel de stoelen erg ongemakkelij...

Lees hele review

We hebben heerlijk gegeten. De gerechten waren mooi op elkaar afgestemd en bijzonder van creatie. We zijn al eerder bij 't Amsterdammertje geweest net voor de ster ! Ook toen waren we zeer te spreken over de keuken en de bediening. We komen heel graag maar als kritisch punt vinden wij wel de stoelen erg ongemakkelijk zitten. Voor een sterren restaurant moet dit echt veel beter. Het is fijn om comfortabel de avond door te kunnen brengen. Ook de toiletruimte moet nodig opgeknapt en uitgebreid worden. Je verwacht een luxe ambiance in een restaurant op dit niveau.

J. Theunissen op 16 juni 2011

7.7 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 7

Top, kan niets anders zeggen.
Prijs / kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend.
Sinds kort na opening een ster mogen ontvangen, begrijp nu ook waarom.

frank Hendrikx op 15 juni 2011

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! Open en hartelijke ontvangst. We waren bijzonder...

Jeroen De Groot op 14 juni 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Rijksstraatweg 119 3632 AB Loenen aan de Vecht

Over 't Amsterdammertje*

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht. Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van dit restaurant.

Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Laat je verrassen door de culinaire gerechten die 't Amsterdammertje te bieden heeft.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden