Knife fork icon red

't Amsterdammertje*

€ 62,50

Gastronomisch 5-gangen Michelin Sterren menu

't Amsterdammertje*

9,1 (800)

Gastronomisch 5-gangen Michelin Sterren menu € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen Michelin Sterren menu
€ 62,50

Restaurant 't Amsterdammertje* is verkozen tot het populairste restaurant van Dining with the Stars 2019.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje* in Loenen aan de Vecht. Chefkok André Gerrits en zijn team nemen je mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Wil je het populaire 5-gangen diner proeven voor slechts € 62,50 p.p.? Reserveer dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over 't Amsterdammertje*

9.1
(800 reviews)
Eten
9.3
Service
9.1
Sfeer
9.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Prima gegeten, echt een avond lang uit!

Nelle Ludden op 30 juni 2019

"Wat een teleurstelling"
3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

We vroegen ons af hoe dit restaurant aan een ster komt. Het was erg warm, dus we aten buiten, maar helaas geen tafellinnen, de houten tafel zag er smoezelig uit, waar je bestek direct op lag. Er vloog een vlieg in de wijn, de gastvrouw stond erbij en zei: 'je hebt toch een lepeltje? Oh nee, wacht, ik pak even een lepel voor je'. Wat mij betreft kan dit echt niet, ze had zonder veel woorden het glas moeten meenemen en een nieuwe moeten brengen. Ik had een steentje in een amuse, waarop ik bijna mijn kies brak, maar ook hier werd weinig mee gedaan. Vooraf duidelijk aangegeven dat ik geen paddenstoelen/champignons eet, ik kreeg toch een soort paddenstoel. Het hoofdgerecht, de kalfsmuis was taai en had zenen (niet weg te kauwen), de gastvrouw adviseerde goed fijn te snijden. Het wijnarrangement was ook een teleurstelling, niet 1 wijn was verrassend goed, (zeker geen goede wijn-spijs combinatie) allemaal niveau supermarkt, de alcoholvrije champagne was zoet en niet meer dan een druivensap met prik (voor 6 euro). Het personeel maakte fouten (koffiegarnituur van een andere tafel kwam bij ons), André was iets te amicaal, handen geven en nog een amicale klap op mijn blote schouder alsof we elkaar al jaren kennen. Kortom, in niets hadden we bij 't Amsterdammertje het feestelijke en verzorgde gevoel zoals we dat van andere sterren-restaurants gewend zijn. Op de vraag welk eetbaar bloemetje er op ons bord lag, hebben we ook nooit een antwoord op gehad...

Helene op 30 juni 2019

"Alsof een engeltje...."
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Bijzondere perfect op elkaar afgestemde gerechten. Heerlijke creatief geserveerde amuses. Stuk voor stuk smaak sensaties. 🍀

Yvka op 27 juni 2019

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Uitstekend gegeten maar bediening was niet optimaal.

Willem op 24 juni 2019

"Geen aanrader, het kan zoveel beter"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Van een sterrenrestaurant mag je net dat ietsje beter verwachten. We moesten (w.s. vanwege de warmte) buiten eten zonder dat ons dat gevraagd werd. Buiten geeft sowieso al een heel andere beleving dan wanneer je binnen eet. Tafel was niet brandschoon en sommig bestek was ronduit vies. Eten was goed, niet verrassend goed. Wijnarrangement was met heel gemiddelde wijn gewoon te duur. Bediening was ok maar te plichtsmatig. Totale beleving, voor dat geld, krap aan voldoende. Dat beetje extra dat we verwachten bleek in de praktijk een beetje minder. Wij kennen gelukkig betere restaurants.

Gerbrand op 24 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.

Rijksstraatweg 119 3632 AB Loenen aan de Vecht

Over 't Amsterdammertje*

Restaurant 't Amsterdammertje ligt in Loenen aan de Vecht.

Werelden komen samen in de prachtige monumentale oud-Hollandse boerderij van Restaurant ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht.

Chefkok André Gerrits en zijn team nemen u mee in de werelden van de gastronomie, design, cultuur en vakmanschap. Na een hartelijke, Hollandse ontvangst bij binnenkomst, worden hoogstaande culinaire gerechten uit de internationale keuken geserveerd.

Het restaurant is hip, vlot en voor iedereen toegankelijk. De sfeervolle, warme inrichting en de bijzondere selectie aan gerechten, brengen u snel in een ontspannen sfeer. In ’t Amsterdammertje is het genieten met alle zintuigen.

Geïnspireerd door de seizoenen worden lunch en diner smaakvol, vernieuwend en puur geserveerd. Op de website van het restaurant (www.restaurantamsterdammertje.nl) kunt u de huidige menukaart inzien.

We staan klaar u te verwelkomen. Tot ziens in ’t Amsterdammertje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Loenen aan de Vecht e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden