Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 171 mensen zeggen over De Gevangenpoort
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Van begin tot het einde was het eten super, heerlijke verrassende wijnen bij ieder gerecht. Super eten, ster waardig!
Super lekker gegeten!!! Echt complimenten aan de kok!!!
Het is een ontzettend fijn restaurant, kleinschalig, waardoor de sfeer lekker knus is.
We voelden ons lekker in de watten gelegd door het heerlijke eten en het zeer goed passende wijnarrangement.
Het bellen van de watertaxi was ook geen probleem.
Goede service!
Hebben lekker gegeten maar kiezen er bij een volgend bezoek toch voor om à la carte te eten.
Bediening was perfect.
Heerlijk gastronomisch gegeten in dit mooie oude gebouw. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Gesteven tafelkleed en servetten, mooi servies en glaswerk. Informele en zeer attente bediening.
Toegang via een nogal steile smalle trap (indien nodig is er een andere ingang via de keuken). Ook toilet is een verdieping hog...
Lees hele reviewHeerlijk gastronomisch gegeten in dit mooie oude gebouw. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Gesteven tafelkleed en servetten, mooi servies en glaswerk. Informele en zeer attente bediening.
Toegang via een nogal steile smalle trap (indien nodig is er een andere ingang via de keuken). Ook toilet is een verdieping hoger via smalle steile trap.
Woudrichem is bereikbaar via de pont vanaf onder andere Gorinchem. Indien de pont niet meer vaart kan een watertaxi door het restaurant geregeld worden.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Woudrichem e.o.
Over De Gevangenpoort
Keuken: Frans
Welkom bij restaurant “de Gevangenpoort” in Woudrichem.
Vanaf september ben ik de trotse eigenaar van restaurant “de Gevangenpoort”. Mijn naam is Erik van de Stelt, chefkok in dit geweldig mooi verbouwde restaurant. Tijdens deze verbouwing was ik niet alleen chefkok maar ook aannemer, accountant en stylist. Na deze intensieve verbouwing richt ik me weer op mijn passie: koken! En ben ik gewoon weer chefkok Erik. Heerlijk!
Ons restaurant wordt geopend in de herfst, een seizoen vol met geuren, kleuren en smaken die voor mooie verassingen zorgen. Wij laten ons inspireren door de seizoenen en koken met mooie regionale producten. Woudrichem ligt in de uniek omgeving van de Vestings driehoek, een unieke regio die drie provinciën namelijk Gelderland, Zuid-Holland en Brabant samen laat komen, dus veel mooie producten zoals honing/kaas en Woerkums kruidenbitter die wij in onze gerechten verwerken.
Er valt nog veel meer te vertellen maar dat doe ik liever persoonlijk, dus ik hoop u snel te mogen begroeten in ons restaurant.
Culinaire groet:
Erik