Knife fork icon red

De Gevangenpoort

8,6 (171 reviews)
95%

Wat 171 mensen zeggen over De Gevangenpoort

8.6
(171 reviews)
Eten
8.7
Service
8.6
Sfeer
8.5
95%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was lang geleden dat we zo voortreffelijk gegeten hebben.

B.J.J. Toonen op 28 maart 2019

"Aanrader"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goed eten en aardige bediening.

Anoniem op 27 maart 2019

8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Eten was heerlijk.

Carolien op 24 maart 2019

"Niet voor herhaling vatbaar"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Het was voor ons gezelschap (4 pers.) de eerste keer dat we bij De Gevangenpoort hebben gereserveerd. Helaas was bij reservering niet duidelijk dat het restaurant alleen te bereiken was middels 3 stijle - smalle - draaitrappen met slecht 1 leuning. Onze tafel bleek niet in het restaurant te zijn maar in de nok van ...

Lees hele review

Het was voor ons gezelschap (4 pers.) de eerste keer dat we bij De Gevangenpoort hebben gereserveerd. Helaas was bij reservering niet duidelijk dat het restaurant alleen te bereiken was middels 3 stijle - smalle - draaitrappen met slecht 1 leuning. Onze tafel bleek niet in het restaurant te zijn maar in de nok van het pand onder de hanenbalken! Het restaurant zal vol werd ons verteld terwijl de reservering 12/2/19 al was gemaakt! Na aandringen konden we toch in het restaurant een tafeltje krijgen.
Het 3-gangenmenu bleek een verrassingsmenu te zijn. Hierover werd nauwelijks iets losgelaten en er werd ook niet gevraagd of de keuken met bepaalde wensen rekening moest houden. Diner was goed maar absoluut niet spectaculair.
Service / bediening was beleeft maar geen gastvrouw.
Sfeer was matig en het gehele pand moet zeer nodig gerenoveerd nodig.

Carina op 24 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Eten was goed en lekker. Wel heel duur als je extra gang neemt als je voor de Restaurantweek komt en redelijk goedkoop denk te eten. Bijzonder dat gastvrouw elke fles wijn die ze openmaakt voorproeft.

René en Marga op 24 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Woudrichem e.o.

Kerkstraat 3 4285 BA Woudrichem

Over De Gevangenpoort

Welkom bij restaurant “de Gevangenpoort” in Woudrichem.

Vanaf september ben ik de trotse eigenaar van restaurant “de Gevangenpoort”. Mijn naam is Erik van de Stelt, chefkok in dit geweldig mooi verbouwde restaurant. Tijdens deze verbouwing was ik niet alleen chefkok maar ook aannemer, accountant en stylist. Na deze intensieve verbouwing richt ik me weer op mijn passie: koken! En ben ik gewoon weer chefkok Erik. Heerlijk!

Ons restaurant wordt geopend in de herfst, een seizoen vol met geuren, kleuren en smaken die voor mooie verassingen zorgen. Wij laten ons inspireren door de seizoenen en koken met mooie regionale producten. Woudrichem ligt in de uniek omgeving van de Vestings driehoek, een unieke regio die drie provinciën namelijk Gelderland, Zuid-Holland en Brabant samen laat komen, dus veel mooie producten zoals honing/kaas en Woerkums kruidenbitter die wij in onze gerechten verwerken.

Er valt nog veel meer te vertellen maar dat doe ik liever persoonlijk, dus ik hoop u snel te mogen begroeten in ons restaurant.

Culinaire groet:

Erik

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Woudrichem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden