Knife fork icon red

The Raffles

9,1 (65 reviews)
97%

Wat 65 mensen zeggen over The Raffles

9.1
(65 reviews)
Eten
9.3
Service
9.2
Sfeer
8.9
97%
Schrijf een review

"De smaak van Indonesie"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Met de restaurantweek hebben we hier gegeten en het was echt geweldig. Een heerlijk voorgerecht met allerlei Indische hapjes een rijsttafel als hoofd gerecht, maar niet een standaard rijsttafel!
Wij proefden echt de authentieke Indische smaak alsof we in Indonesië zelf aan het eten waren. Nagerecht was een heerlijk...

Lees hele review

Met de restaurantweek hebben we hier gegeten en het was echt geweldig. Een heerlijk voorgerecht met allerlei Indische hapjes een rijsttafel als hoofd gerecht, maar niet een standaard rijsttafel!
Wij proefden echt de authentieke Indische smaak alsof we in Indonesië zelf aan het eten waren. Nagerecht was een heerlijke variatie van bekende en onbekende fruitsoorten, ijs en een mousse. Al met al gaan we zeker terug komen echt een aanrader als je eens echt Indisch wilt eten en de sfeer van Indonesië wilt proeven.

Monique op 14 maart 2015

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Friendly welcome started a very pleasant evening. We had the restaurant week 3 course dinner. Delicious. Especially the red snapper and the duck dishes. Will definitely be returning.

David Collins op 08 maart 2015

9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen. Na een glaasje wijn ontvingen we een gemarineerde garnaal op bananenblaadje als amuse.
Het voorgerecht waren op de Indonesische keuken gebaseerde hapjes. Ze waren voortreffelijk.
Ook het hoofdgerecht was heerlijk. verschillende toevoegingen aan gele rijst. Het nagerecht was o...

Lees hele review

Wij werden zeer vriendelijk ontvangen. Na een glaasje wijn ontvingen we een gemarineerde garnaal op bananenblaadje als amuse.
Het voorgerecht waren op de Indonesische keuken gebaseerde hapjes. Ze waren voortreffelijk.
Ook het hoofdgerecht was heerlijk. verschillende toevoegingen aan gele rijst. Het nagerecht was opgebouwd rondom mango (ijs, pudding, blokjes vrucht op de schil) aangevuld met o.a. een kleine doerian. Hoewel mijn vrouw geen groot mangoliefhebber is smaakte het haar ook zeer goed. Wij hebben niet het gehele wijn-arrangement gebruikt. Maar de aangeboden wijnen paste goed bij de gerechten Ik was zeer gelukkig met de keuze van het menu en met de bediening in Raffles. Het bezoek is zeker een herhaling waard en kan worden aangeraden.

H.M.J. Krans op 05 september 2014

"Een aangename kennismaking"
8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Gisteravond voor de eerste maal heerlijk gegeten bij The Raffles. Een zorgvuldig samengesteld menu voor de Restaurantweek waarbij de kok rund, varken, kip en vis op traditionele Indonesische wijze presenteerde. Ook het dessert dat voornamelijk bestond uit heerlijk gevarieerd en prachtig gepresenteerd fruit. Bedienin...

Lees hele review

Gisteravond voor de eerste maal heerlijk gegeten bij The Raffles. Een zorgvuldig samengesteld menu voor de Restaurantweek waarbij de kok rund, varken, kip en vis op traditionele Indonesische wijze presenteerde. Ook het dessert dat voornamelijk bestond uit heerlijk gevarieerd en prachtig gepresenteerd fruit. Bediening was zeer vriendelijk. De wat lage waardering is het uitblijven van enige uitleg bij het uitserveren van het overigens heerlijke main menu.

Frans Koster op 04 september 2014

"Heerlijk avondje Indionesich genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in gemoedelijke, ontspannen oosterse sfeer. Perfecte, attente bediening. En alle gerechten smaken zo lekker!!!!

Lisa Blokhuis op 31 augustus 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Javastraat 63 2585 AG Den Haag

Over The Raffles

In Restaurant The Raffles in Den Haag krijgt de term 'tempo doeloe' een bijzondere betekenis.

Eigenaar Frank Deuning liet zich bij het inrichten van The Raffles leiden door het interieur, zoals hij dat kende van de foto's van het huis van zijn grootouders in Midden-Java. De Ikat tafelkleden, het Wedgwood servies en het Yogya tafelzilver doen verloren tijden herleven.

Ook de keuken is geïnspireerd op de familie traditie; klassieke gerechten uit Midden-Java en daarnaast specialiteiten uit de hele archipel, Maleisië en Singapore. De wijnkaart is internationaal samengesteld met bekende en onbekende wijnen uit Europa, maar ook uit de "nieuwe wereld".

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden