Scala Foodbar & Theater

Mediterraans, Modern | €€€ | Menu

Magnifiek 4-gangen diner + meerdere korte voorstellingen € 75,- € 60,-

Scala Foodbar & Theater

Mediterraans, Modern | €€€ | Menu

Magnifiek 4-gangen diner + meerdere korte voorstellingen € 75,- € 60,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Magnifiek 4-gangen diner + meerdere korte voorstellingen
€ 75,- € 60,-

Restaurant Scala Foodbar & Theater in Amsterdam biedt een unieke avond uit waarbij je dineren combineert met korte voorstellingen van 20 minuten. Geniet van een shared-dining menu en diverse shows, van cabaret tot muziek en stand-up comedy. Op zondag zijn er ook Engelstalige voorstellingen.

Scala is een theater en foodbar in één. Op de begane grond kun je genieten van heerlijk eten en een uitgebreide drankkaart. In het souterrain zijn er drie zaaltjes met verschillende theatershows van 20 minuten, die drie keer per avond worden gespeeld.

Hebt u ook zin om uzelf te laten verwennen met een heerlijk diner en korte voorstellingen? Grijp dan nu uw kans en reserveer snel voor dit Magnifiek 4-gangen diner + meerdere korte voorstellingen voor slechts € 60,-!

Geniet van heerlijk eten en topvoorstellingen bij Scala Foodbar & Theater!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 07 september 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Scala Foodbar & Theater

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Scala Foodbar & Theater

Keuken: Mediterraans, Modern

Bij Scala stel je zelf je ultieme avond uit samen. Combineer uit eten gaan met voorstellingen van 20 minuten. Laat je verrassen door hun shared-dining menu én door hun artiesten die voorstellingen in diverse genres spelen: van cabaret tot muziek en van stand-up comedy tot toneel. Op zondag bieden ze ook Engelstalige voorstellingen aan.

Hoe werkt het? Scala is een theater en foodbar in één, hierdoor kan je op één en dezelfde avond genieten van lekker eten, gezellig borrelen én toptheater. In Scala stel je zelf jouw ideale avond samen. Op de begane grond hebben ze een hoogwaardige horecagelegenheid waar je de hele avond je eigen tafel hebt en kan kiezen uit hun menukaart en uitgebreide drankkaart. In het souterrain bevinden zich 3 zaaltjes waar 3 verschillende professionele theatershows worden gespeeld van 20 minuten per voorstelling. De artiesten spelen allemaal drie keer per avond waardoor je de hele avond theater kan bezoeken.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden