Grieks Restaurant Palladion

Grieks | €€ | Menu

Heerlijk Palladion 3-gangen Shared Dining diner € 32,50 € 22,50

Grieks Restaurant Palladion

Grieks | €€ | Menu

Heerlijk Palladion 3-gangen Shared Dining diner € 32,50 € 22,50

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Heerlijk Palladion 3-gangen Shared Dining diner
€ 32,50 € 22,50

Bij Restaurant Palladion ontdek je een culinair avontuur van gedeelde gerechten, waar het shared dining menu hen uitnodigt om samen te genieten van Griekse lekkernijen. Van mezze planken tot sappig gegrild vlees, de gerechten zijn bedoeld om gezamenlijk van te genieten. Schuif gezellig aan tafel en ervaar de vreugde van het delen van onvergetelijke smaken bij Palladion.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MENU


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


VOORGERECHT

Proeverij
Griekse mezze en voorgerechten geserveerd met stokbrood

HOOFDGERECHT

Diverse vlees- en visgerechten
Geserveerd met frites, Griekse rijst en salade

DESSERT

Traditioneel Grieks walnotengebak
Met seizoensfuit, vanilleroomijs en slagroom

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 juni 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Grieks Restaurant Palladion

Plattegrond Alle restaurantdeals in Vlaardingen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Grieks Restaurant Palladion

Keuken: Grieks

Stap binnen in het Griekse paradijs van Restaurant Palladion, waar de aroma's van de Middellandse Zee je tegemoet komen en de sfeer doordrenkt is van gastvrijheid en gezelligheid. Gelegen in het hart van de stad, biedt Palladion een authentieke culinaire ervaring met traditionele gerechten en een warme, familiaire ambiance. Laat je verleiden door de smaken van Griekenland terwijl je geniet van een glas ouzo en een meze plank vol heerlijke lekkernijen. Of je nu komt voor een intiem diner voor twee of een feestelijke gelegenheid met vrienden en familie, bij Restaurant Palladion proef je de echte Griekse passie voor eten, drinken en gezelligheid.

Welkom bij Palladion, waar elke maaltijd een reis naar de zonnige kusten van Griekenland is!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Vlaardingen e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden