Illusion

Fusion, Thais, Indiaas | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen Chef's diner € 40,50 € 30,50

Illusion

Fusion, Thais, Indiaas | €€ | Menu

Heerlijk 3-gangen Chef's diner € 40,50 € 30,50

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Heerlijk 3-gangen Chef's diner
€ 40,50 € 30,50

Restaurant Illusion in Amsterdam biedt betoverende culinaire ervaringen, waar traditionele smaken worden omgetoverd tot kleine, deelbare lekkernijen. Geniet van het Fusion Kitchen en Indian Tapas menu, geïnspireerd door uitgebreide reizen en eindeloze experimenten. Laat uw zintuigen prikkelen terwijl u signature cocktails proeft, zorgvuldig bereid door ervaren mixologen. Illusion is een van de meest geliefde locaties in Amsterdam, waar elke ervaring een avontuur op zich is.

Ervaar de betovering van Illusion zelf! Reserveer nu voor dit Heerlijk 3-gangen Chef's diner voor slechts € 30,50!

Ontdek een wereld van culinaire en zintuiglijke illusies bij Illusion.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 28 augustus 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Illusion

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Illusion

Keuken: Fusion, Thais, Indiaas

Illusion in Amsterdam is een betoverend restaurant waar traditionele smaken worden omgetoverd tot kleine, deelbare lekkernijen. Het Fusion Kitchen en Indian Tapas menu biedt een heerlijke illusie, geïnspireerd door uitgebreide reizen en eindeloze experimenten. Bij Illusion worden uw zintuigen geprikkeld terwijl u geniet van signature cocktails, zorgvuldig bereid door ervaren mixologen.

Bij binnenkomst in Illusion laat u het gewone achter u en stapt u binnen in een wereld van culinaire en zintuiglijke illusies. Het restaurant neemt u mee op een reis door Fusion en Indiase Tapas, waar elke hap een heruitvinding is van traditionele smaken. Geniet van de rustige ambiance van de Buddha Bar, waar elke slok een voorproefje van gelukzaligheid is. Illusion is een van de meest besproken en geliefde locaties in Amsterdam, gelegen in het hart van het bruisende Leidseplein. Hier ontdekt u een betoverende wereld waar het gewone verandert in het buitengewone, en elke ervaring een avontuur op zich is.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden