Le Lux Restaurant

Chinees, Indiaas |

Oriëntaals All-You-Can-Eat & Drink lunch (2,5 uur) exclusief warme gerechten € 26,95 € 16,95

Le Lux Restaurant

Chinees, Indiaas |

Oriëntaals All-You-Can-Eat & Drink lunch (2,5 uur) exclusief warme gerechten € 26,95 € 16,95

Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
Oriëntaals All-You-Can-Eat & Drink lunch (2,5 uur) exclusief warme gerechten
€ 26,95 € 16,95

Ontdek de culinaire verwennerij van Le Lux Restaurant in de gezellige wijk Katendrecht, Rotterdam! Laat je meenemen op een smaakvolle reis door de Chinees-Indische keuken, gepresenteerd in een modern jasje. Dit unieke concept van het Oriëntaals All-You-Can-Eat & Drink lunch (2,5 uur) exclusief warme gerechten biedt een all-you-can-eat ervaring van 2,5 uur, waar je onbeperkt kunt genieten van heerlijke gerechten.

Reserveer nu en laat je verwennen in de gezellige ambiance van Le Lux Restaurant.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 26 juli 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Oriëntaals All-You-Can-Eat & Drink diner (2,5 uur)
€ 46,90 € 27,50

Ontdek de culinaire verwennerij van Le Lux Restaurant in de gezellige wijk Katendrecht, Rotterdam! Laat je meenemen op een smaakvolle reis door de Chinees-Indische keuken, gepresenteerd in een modern jasje. Dit unieke concept van het Oriëntaals All-You-Can-Eat & Drink diner (2,5 uur) biedt een all-you-can-eat ervaring van 2,5 uur, waar je onbeperkt kunt genieten van heerlijke gerechten.

Reserveer nu en laat je verwennen in de gezellige ambiance van Le Lux Restaurant.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 26 juli 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Le Lux Restaurant

Schrijf een review en deel je foto's

"Een heel nieuw retaurant"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wat opstart problemen maar begrijpelijk alles kan niet gelijk perfect gaan.

Eten was heerlijk

Wim Verhaal op 19 mei 2024
Geverifiëerd

"Zeer slecht!!! Geen aanrader!"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Binnenkomst was al een ramp. Ze wilden ons wegsturen omdat er “ een persoonlijke probleem met de familie” zou zijn. Vervolgens mochten wij toch blijven als wij 15 min. konden wachten, omdat het eten niet warm was. Aan tafel werd ons niets gevraagd, verteld of uitgelegd. Eten was zeer beperkt en koud. Wij moesten vr...

Lees hele review

Binnenkomst was al een ramp. Ze wilden ons wegsturen omdat er “ een persoonlijke probleem met de familie” zou zijn. Vervolgens mochten wij toch blijven als wij 15 min. konden wachten, omdat het eten niet warm was. Aan tafel werd ons niets gevraagd, verteld of uitgelegd. Eten was zeer beperkt en koud. Wij moesten vragen of het opgewarmd kon worden in de magnetron. Geen sprake van grill. Ijs was gesmolten. Teleurstelling voor de kids. Weinig opscheplepels. Vega beperkt. Mijn vega vriendin had nauwelijks iets kunnen eten. Drankjes waren warm. Dit is zeker geen wereldrestaurant, maar meer Chinees / Surinaams restaurant. Geen aanrader en niet voor herhaling vatbaar. Foto’ s en beschrijving komen niet overeen met de werkelijkheid!

Mila op 18 mei 2024

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Le Lux Restaurant

Keuken: Chinees, Indiaas

Het concept van het restaurant LeLux, genaamd 'All You Can Eat', biedt een bijzondere gedeelde dinerervaring. Het restaurant is perfect voor gasten die graag verschillende kleine gerechten willen proberen en delen tijdens één enkele avond. Voor een vast bedrag kunnen gasten genieten van een uitgebreide selectie heerlijke gerechten, inclusief alle non-alcoholische dranken, bieren en huiswijnen.

Gasten kunnen van dichtbij meemaken hoe de koks hun speciaal samengestelde gerechten bereiden bij de wok- en grillstations. Het aanbod wordt afgerond met een uitgebreid dessertbuffet, waar verschillende soorten vers fruit, gebak, ijs en een chocoladefontein te vinden zijn.

Wat LeLux echt onderscheidt, is de combinatie van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Hier kunnen gasten samen genieten van een breed scala aan heerlijke gerechten. Een bezoek aan LeLux staat garant voor een gezellige avond met topkwaliteit eten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden