Restaurant élevé (a la carte)

Modern | €€€ | Menu

Fantastisch à la carte menu

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Fantastisch à la carte menu

Welkom bij Restaurant élevé, een culinair hoogtepunt in Leeuwarden! Laat je verrassen door originele, creatieve gerechten op hoog niveau, geserveerd met een panoramisch uitzicht. Het à la carte menu biedt een scala aan klassieke gerechten, waardoor je smaakpapillen worden verwend met elke hap. Kom genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring bij Restaurant élevé!

Belangrijk: Bij het maken van uw reservering dient u er rekening mee te houden dat de betaling van uw bestelling plaatsvindt in het restaurant. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 01 januari 2027
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Restaurant élevé (a la carte)

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant élevé (a la carte)

Keuken: Modern

Kom dineren op niveau met een prachtig uitzicht. Je wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, maar sfeervolle omgeving. Dit restaurant is bekroond met de bib-gourmand onderscheiding door Michelin. Met veel ambitie en enthousiasme wordt er in de keuken gewerkt aan pure gerechten, bereid uit (h)eerlijke ingrediënten. Vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin en streek. Gastheer en sommelier Thom van der Heide selecteert bovendien voor jou de heerlijkste wijnen. Grootheden uit de nieuwe wijnlanden Argentinië, Chili, Australië; en Zuid Afrika, maar ook mooie wijnen van het Europese continent. Het restaurant is sfeervol, maar modern ingericht en voor iedereen toegankelijk. De bijzondere gerechten, de sfeervolle inrichting en het panoramische uitzicht zorgen voor een culinaire avond op een unieke locatie. Restaurant élevé is gelegen op de 11e verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Leeuwarden e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden