Belly of the Beast

Menu

Smaakvol 4-gangen Chef's diner € 52,- € 35,-

Belly of the Beast

Menu

Smaakvol 4-gangen Chef's diner € 52,- € 35,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Smaakvol 4-gangen Chef's diner
€ 52,- € 35,-

Ontsnap naar de betoverende wereld van Belly of the Beast, waar het escapisme tot kunst is verheven. ntdek de diepte en het mysterie van Belly of the Beast terwijl je geniet van een culinaire ervaring met de meest pure en verse ingrediënten. Laat je verrassen en reserveer nu voor een onvergetelijk diner in deze verborgen parel.

Belly of the Beast serveert nu een Smaakvol 4-gangen Chef's diner en dit voor slechts € 35,-.

Waar wacht je nog op? Duik in de Belly of the Beast en beleef een magische avond!

Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2025
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Belly of the Beast

Schrijf een review en deel je foto's

"Enjoyed my time"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Nice place, good vibes, good food and friendly staff!

Ceecee op 22 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Belly of the Beast

In een uniek concept omarmt Belly of the Beast de kunst van het escapisme. De entree, geïnspireerd op een strandbar, creëert de illusie van een zomerse stranddag en biedt een lichte en uitnodigende sfeer voor een heerlijk diner. Een heerlijk diner kan mogelijk worden gemaakt door het gebruik van de meest pure en verse producten. Hoe meer je in de Belly of the Beast duikt, hoe dieper en mysterieuzer het wordt, totdat je De Parel vindt.

Klaar om in de Belly of the Beast te duiken? Reserveer voor een geweldig diner en kom snel langs!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden