Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat mensen zeggen over Restoclub Normandy

Schrijf een review en deel je foto's

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was top. Alleen hadden ze geen idee dat ze meededen aan deze actie. Hebben de korting maar als fooi gegeven

Marianne Van der velden op 18 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restoclub Normandy

Keuken: Frans, Vis en zeevruchten

In Wyck Maastricht vind je restaurant Normandy. Een plek waar eten, drinken en gezelligheid centraal staat en waar je zowel voor een lekkere lunch of heerlijk diner welkom bent. Chef Anthony Bex verwent je met een groot assortiment aan internationaal georiënteerde gerechten bereid met klassieke en moderne technieken.

Restaurant Normandy ligt aan het randje van het mooie Wyck te Maastricht, schuin tegenover het station. In een moderne, maar toch warme ambiance kan je genieten van spectaculaire gerechten. In de keuken van Restaurant Normandy worden prachtige internationaal georienteerde gerechten bereid met klassieke en moderne technieken. Karakteristiek, kwaliteit en gastvrij - dat is Normandy. In een ongedwongen sfeer lunchen of dineren met uitstekende gerechten, wijnen en cocktails bereidt met veel liefde en passie, dan ben je bij Normandy aan het goede adres.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden