Bonboon

Europees, Nederlands | €€ | Menu

Geweldig 4-gangen Chef's menu € 52,50 € 42,50

Bonboon

Europees, Nederlands | €€ | Menu

Geweldig 4-gangen Chef's menu € 52,50 € 42,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Geweldig 4-gangen Chef's menu
€ 52,50 € 42,50

Bonboon, gevestigd in de Amsterdamse Jordaan, is een hartverwarmend veganistisch restaurant. Geheel vrij van dierlijke producten tref je hier smakelijk eten en uitstekende wijnen in combinatie met een ongedwongen avond. Eigenaresse Daphne koestert de droom om Amsterdam en haar inwoners te laten ontdekken dat genieten van culinair hoogstaand eten en drinken volledig mogelijk is zonder het gebruik van dieren. Met de steun van haar toegewijde team biedt ze elke gast een onvergetelijke ervaring en bevestigt ze hoe lekker een vegan gerecht kan zijn!

Gasten van Diningcity kunnen nu voordelig aanschuiven bij Bonboon. Voor slechts € 42,50 per persoon kun je al genieten van een Geweldig 4-gangen Chef's menu!

Wanneer kom jij genieten van de heerlijke gerechten van Bonboon?

Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 29 februari 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Heerlijk 5-gangen Chef's menu
€ 62,50 € 52,50

Bonboon, gelegen in de sfeervolle Jordaan van Amsterdam, verwelkomt je hartlijk bij Bonboon. Hier vind je heerlijk eten en uitstekende wijnen, allemaal vrij van dierlijke producten, en geniet je van een ontspannen avond. Eigenaresse Daphne koestert de ambitie om Amsterdam en haar inwoners lekker te maken van de mogelijkheid om van hoogwaardig culinair eten en drinken te genieten zonder gebruik te maken van dieren. Met de toegewijde steun van haar team garandeert ze elke gast een onvergetelijke ervaring, waarbij ze overtuigend laat zien én proeven hoe verrukkelijk een veganistisch gerecht kan zijn!

Diningcity-gasten hebben nu de kans om voordelig te dineren bij Bonboon. Voor slechts € 52,50 per persoon kun je genieten van een Heerlijk 5-gangen Chef's menu!

Wanneer kom jij van deze fenomenale gerechten genieten bij Bonboon?

Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 29 februari 2024
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over Bonboon

Schrijf een review en deel je foto's

"Onwijs genieten"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, prachtige setting en goede bediening.

Paul van Duin op 16 oktober 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bonboon

Keuken: Europees, Nederlands

Bonboon is een warm en hartelijk veganistisch restaurant in de Jordaan in Amsterdam. Gedreven door liefde voor dieren, lekker eten en goede wijn bieden wij onze gasten een heerlijke, ontspannende avond zonder gebruik van dierlijke producten.
Bonboon is ontstaan uit de droom van Daphne Althoff om Amsterdam en haar inwoners te laten ervaren dat lekker eten en drinken heel goed mogelijk is zonder daarvoor dieren te gebruiken.

Gesteund door haar enthousiaste team biedt ze al haar gasten een heerlijke avond en bewijst ze dat haar overtuiging terecht is.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden