RIJKS® POP UP

Modern | €€€
9,8 (6 reviews)
100% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 6 mensen zeggen over RIJKS® POP UP

9.8 Gebaseerd op 6 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Ontspannen sfeer en zeer goede wine pairing bij geweldige gerechten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij binnenkomst ontvangen met een oprechte welkom. Zeer attent en vriendelijke service. De gerechten waren zeer goed en een aantal uitzonderlijk. De combinatie met de wijnen maakte het perfect.

Jamy de Groot op 29 oktober 2023
Geverifiëerd

"Super!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was weer een topper! Fijne lokatie met leuke sfeer. Gastvrij en de chefs komen aantafel, dat is toch extra leuk en bijzonder. Heerlijke wijnen en de gerechten zijn subliem! Nieuwe gerechten zijn echt verrukkelijk! We willen gauw nog een keer komen. Aanrader!!

Dorenda Van Dijken op 29 oktober 2023
Geverifiëerd

"Gezonde mooie heerlijke kunst op je bord! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer genoten van intrigerende mooie, gezonde en delicious gerechten. Een prof en lief team zorgde dat een eet feestje was! En zoo lekker weer. die millefeuille rode biet!

Tally van Calkar op 08 oktober 2023
Geverifiëerd

"Tasty menu"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Rijks pop-up offered a tasty menu with great flavors and a good variety. Portions were very small though and with mainly vegetables and very little meat or seafood. Service was excellent.

DGW op 01 oktober 2023
Geverifiëerd

"Rijks pop-up"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, maar water betalen moet echt afgelopen zijn.

Els Hinrich op 20 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over RIJKS® POP UP

Keuken: Modern

RIJKS®️ neemt vanaf 31 augustus de Zuidas over met een POP UP terwijl het restaurant aan het Museumplein een flinke verbouwing ondergaat. Een spectaculaire plek waar het RIJKS® team gaat experimenteren met nieuwe producten, combinaties en bereidingswijzen om culinair toe te werken naar het nieuwe RIJKS®. Geniet van hoogstaande en tongstrelende gerechten in een ongedwongen sfeer. In de POP UP blijft het RIJKS®-fundament hetzelfde: het Nederlands culinair erfgoed met oer-Hollandse producten voert daar de boventoon op de kaart en er wordt alleen met de állerbeste en duurzame producten gewerkt. Je krijgt de kans om te genieten van enkele signature dishes van het huidige RIJKS*. Grijp nu deze bijzondere kans en maak kennis met RIJKS® POP UP!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden