NIEUW: Wil jij voordelig uit eten bij 500 top restaurants? Reserveer nu voor de Restaurant Week 2023

RIJKS® POP UP

Modern | €€€

Gastronomisch 6-gangen Rijkstafel menu € 85,-

RIJKS® POP UP

Modern | €€€

Gastronomisch 6-gangen Rijkstafel menu € 85,-

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Gastronomisch 6-gangen Rijkstafel menu
€ 85,-

Terwijl het welbekende RIJKS* restaurant gerenoveerd wordt, gaat het befaamde team je verwennen in de tijdelijke RIJKS® POP UP aan het Gustav Mahlerplein 1B in Amsterdam. Het is een plek waar het getalenteerde team gaat experimenteren met nieuwe producten, combinaties en bereidingswijzen om deze later te gebruiken in het vernieuwde RIJKS*. In de pop-up krijg je de kans om te genieten van enkele signature dishes van het huidige RIJKS*, zo hoef je dus de fameuze gerechten niet te missen? Het fundament blijft echter hetzelfde: oer-Hollandse producten die met de uiterste zorg zijn geselecteerd. Alleen het allerbeste, het meest verse en natuurlijk met het oog op duurzaamheid. Verwacht gastronomische gerechten, professionele bediening en dit alles in een fijne en ongedwongen sfeer.

Mis deze bijzondere kans niet en boek jouw tafeltje nu met voor maar € 85,- per persoon! Wanneer kom jij aanschuiven bij RIJKS® POP UP?

+ Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 11 november 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Culinair 4-gangen Rijks lunchmenu
€ 75,-

Grijp deze bijzondere kans en proef als eerste de nieuwe gerechten van het team van RIJKS* bij deze tijdelijke RIJKS® POP UP! Deze zomer heeft het RIJKS* met deze pop-up het Gustav Mahlerplein in Amsterdam als basis en dient het als een plek waar geëxperimenteerd wordt met nieuwe gerechten door het RIJKS* team. Het flagship restaurant ondergaat een verbouwing, maar het team wil niet stilzitten. In dit tijdelijke pareltje experimenteren ze met nieuwe producten, combinaties en bereidingswijzen om deze later te gebruiken in het vernieuwde RIJKS*. Het fundament blijft er echter hetzelfde: oer-Hollandse producten die met de uiterste zorg zijn geselecteerd. Alleen het allerbeste, het meest verse en natuurlijk met het oog op duurzaamheid. Verwacht gastronomische gerechten, professionele bediening en dit alles in een fijne en ongedwongen sfeer.

Geniet nu van een Culinair 4-gangen Rijks lunchmenu voor maar € 75,- per persoon! De Rijkse tafels zijn gewild en beperkt, dus boek snel en laat je smaakpapillen én jezelf compleet in de watten leggen door het befaamde RIJKS* team!

+ Het restaurant vraagt om een aanbetaling. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 11 november 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat mensen zeggen over RIJKS® POP UP

Schrijf een review en deel je foto's

"Rijks pop-up"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, maar water betalen moet echt afgelopen zijn.

Els Hinrich op 20 september 2023
Geverifiëerd

"FANTATISCH"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een fantastische avond. Een genot om de hele keuken crew aan het werk te zien in een gedeeltelijk open keuken. Heerlijke gerechten met heerlijke wijnen. De bediening legt je in de watten en hebben mooie verhalen over wat er op je bordje ligt. En natuurlijk een gesigneerd kook boek meegenomen de Ajo Blanco gaan w...

Lees hele review

Wat een fantastische avond. Een genot om de hele keuken crew aan het werk te zien in een gedeeltelijk open keuken. Heerlijke gerechten met heerlijke wijnen. De bediening legt je in de watten en hebben mooie verhalen over wat er op je bordje ligt. En natuurlijk een gesigneerd kook boek meegenomen de Ajo Blanco gaan we snel zelf maken. Heel veel succes nog en leuk dat we konden zien hoe het nieuwe Rijks gaat worden.

Saskia De vos op 20 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over RIJKS® POP UP

Keuken: Modern

RIJKS®️ neemt vanaf 31 augustus de Zuidas over met een POP UP terwijl het restaurant aan het Museumplein een flinke verbouwing ondergaat. Een spectaculaire plek waar het RIJKS® team gaat experimenteren met nieuwe producten, combinaties en bereidingswijzen om culinair toe te werken naar het nieuwe RIJKS®. Geniet van hoogstaande en tongstrelende gerechten in een ongedwongen sfeer. In de POP UP blijft het RIJKS®-fundament hetzelfde: het Nederlands culinair erfgoed met oer-Hollandse producten voert daar de boventoon op de kaart en er wordt alleen met de állerbeste en duurzame producten gewerkt. Je krijgt de kans om te genieten van enkele signature dishes van het huidige RIJKS*. Grijp nu deze bijzondere kans en maak kennis met RIJKS® POP UP!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden