Knife fork icon red

Jaimie van Heije Restaurant

€ 59,50

Culinaire en gastronomische 6-gangen reis + 2 amuses

Jaimie van Heije Restaurant

9,0 (603)

Culinaire en gastronomische 6-gangen reis + 2 amuses € 59,50

Reserveer een tafel

Deal
Culinaire en gastronomische 6-gangen reis + 2 amuses
€ 59,50

Restaurant Jaimie van Heije Restaurant is een van de uitblinkers van Dining with the Stars 2019.

Proef het geweldige menu van restaurant Jaimie van Heije Restaurant, waarmee zij uitblinker zijn geworden van Dining with the Stars, tijdens de speciale winnaars editie.

Wilt u voordelig genieten bij restaurant Jaimie van Heije Restaurant? Reserveer dan nu uw tafeltje en eet de sterren van de hemel.

Let op! Beperkte beschikbaarheid. Vol = vol.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 22 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Jaimie van Heije Restaurant

9.0
(603 reviews)
Eten
9.2
Service
9.1
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

heerlijk gegeten, sfeer was gezellig, bediening was prima

Frank van den Heuvel op 22 maart 2019

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Via de restaurantweek genoten van een heerlijke drie gangen menu. Heerlijke amuse en brood met dennennaalden crème. Voorgerecht van haring, hoofdgerecht ossenhaas met truffel en als nagerecht Mont Blanc. Alles prachtig gepresenteerd en héérlijk van smaak. Vriendelijke bediening en gemoedelijke sfeer. Voor de eerste keer geweest, maar zeker niet voor het laatst. Tot slot: parkeren kan met een blauwe schijf die je na anderhalf uur moet verzetten.

Paola van Bergen op 20 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het restaurantweek menu was erg lekker. De prties klein, maar zeer smaakvol, en uiteindelijk gingen we met een voldaan gevoel naar huis. De service was uitstekend; erg prettig en voorkomend. Dat hebben we (helaas) nog wel eens anders meegemaakt.

Joel op 18 maart 2019

"Heerlijk eten"
7.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 4

Afgelopen vrijdag, tijdens de restaurantweek hier gegeten. De gerechten waren zeer origineel en smakelijk. Helaas hadden we een tafel van 4 personen in onze directe buurt en helaas produceerden die een hoop lawaai, waardoor wij elkaar niet goed konden verstaan en we helaas geen avondvullende ervaring hadden. Na de koffie hebben we de rekening gevraagd en zijn we weg gegaan. We hebben dit ook aangegeven bij de bediening.

Maayke op 17 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Al meerdere keren bij Jaimie geweest. Dit keer in de restaurantweek. Ook deze keer heeft Jaimie ons weten te verrassen met mooie, smaakvolle gerechten. Kwaliteit blijft hoog en het geld meer dan waard. Wat ook elke keer weer opvalt is de bediening. Niet te stijf, niet te los, oplettend en altijd vriendelijk. Wij blijven terugkomen.

Ton op 16 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ouderkerk aan de Amstel e.o.

Kerkstraat 56 1191 JE Ouderkerk aan de Amstel

Over Jaimie van Heije Restaurant

Het chef’s restaurant Jaimie van Heije, in het pittoreske Ouderkerk aan de Amstel, is een restaurant waar elk detail tot in de puntjes is uitgedacht. Hier wordt elke dag keihard gewerkt aan een unieke kaart, sfeer en setting. Elk gerecht is anders, met echt goed eten en gezelligheid op een prachtige plek. De persoonlijkheid van Jaimie is dan ook te herkennen in alles; het eten, het interieur, het personeel en zelfs de gasten. Zijn eigenwijze stijl maakt elke lunch en elk diner een one-of-a-kind beleving.

Chef Jaimie van Heijn
Jaimie van Heije komt uit een gezin waar eten altijd centraal stond. Als klein jongetje raakte hij al geïnspireerd door de keukenkunsten van zijn oma. Na zijn horeca opleiding is Jaimie van Heije binnen een paar jaar van hulp in de keuken uitgegroeid tot sous chef bij Ron Blaauw. Nadat zijn leermeester vertrok uit zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel greep Jaimie zijn kans. Hij begon zijn eigen restaurant Jaimie van Heije, waar hij elke dag vol overgave zijn eigen gerechten bedenkt en creëert.

Cuisine
Mijn cuisine is moeilijk om onder woorden te brengen. Ik gebruik al mijn ervaringen en inspiratie om elke dag weer nieuwe gerechten te bedenken. Ik wil mensen verrassen met nieuwe, spannende gerechten, met invloeden vanuit de hele wereld, aldus Jaimie van Heije. Veel mensen kiezen dan ook voor een verrassingsmenu en vertrouwen erop dat Jaimie van Heije en zijn team het beste van het beste samenstellen. Jaimie van Heije komt zelf ook altijd even aan tafel en geniet ervan om mensen te laten kennismaken met zijn nieuwe gerechten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ouderkerk aan de Amstel e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden