Knife fork icon red

Jaimie van Heije Restaurant

8,9 (638 reviews)

Wat 638 mensen zeggen over Jaimie van Heije Restaurant

8.9
(638 reviews)
Eten
9.2
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Bijzonder goed, verrassend, mooi en smakelijk eten tijdens de restaurantweek. Interessante smaken en combinaties, goed gebruik van moleculair-koken technieken zonder overdreven of uitsloverig te zijn. Erg goed verwerkte italiaanse invloeden. De pasta was bijvoorbeeld perfect al dente, de saus en vulling lekker subti...

Lees hele review

Bijzonder goed, verrassend, mooi en smakelijk eten tijdens de restaurantweek. Interessante smaken en combinaties, goed gebruik van moleculair-koken technieken zonder overdreven of uitsloverig te zijn. Erg goed verwerkte italiaanse invloeden. De pasta was bijvoorbeeld perfect al dente, de saus en vulling lekker subtiel.
Ook belangrijk: goede porties; we gingen niet met honger weg. Bediening was vriendelijk, warm, niet overdreven formeel en vertelde leuk over het eten en de bereiding.

Thomas Wouters op 26 augustus 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Subliem
26-08-2013
Een woord voor alles, subliem!Top beleving.Perfecte bediening me een uitstekende uitleg over menu, hele vriendelijke bediening.Dank aan Dennis!Schitterende ambiance, zaten zalig buiten.Voorgerecht gemarineerde zalm met wasabi creme met gegaard eierdooier en gepofte quinoa.Zacht en verrukkelijk.R...

Lees hele review

Subliem
26-08-2013
Een woord voor alles, subliem!Top beleving.Perfecte bediening me een uitstekende uitleg over menu, hele vriendelijke bediening.Dank aan Dennis!Schitterende ambiance, zaten zalig buiten.Voorgerecht gemarineerde zalm met wasabi creme met gegaard eierdooier en gepofte quinoa.Zacht en verrukkelijk.Raviola met gamba was ook heel apart!Dessert zo schitterend!Dank jullie wel voor het genieten!

ted Feddema op 26 augustus 2013

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Tijdens de restaurantweek hebben wij hier gegeten. Bij veel restaurants wordt snel een klein menu in elkaar gezet met vaak weinig en slecht eten. Bij Jaimie van Heije Restaurant was dit totaal niet het geval. Men had goed nagedacht over wat het menu wat geserveerd ging worden. Dit was voortreffelijk!
Er is dus goe...

Lees hele review

Tijdens de restaurantweek hebben wij hier gegeten. Bij veel restaurants wordt snel een klein menu in elkaar gezet met vaak weinig en slecht eten. Bij Jaimie van Heije Restaurant was dit totaal niet het geval. Men had goed nagedacht over wat het menu wat geserveerd ging worden. Dit was voortreffelijk!
Er is dus goed nagedacht over het werkelijke concept zoals bedoelt wordt met restaurantweek "klanten een kijkje laten nemen in de (zeer goede) keuken".

Wij gaan hier zeker buiten de restaurant week nog eens eten!

Anoniem op 26 augustus 2013

9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Prima en smaakvol gegeten. Werd wel snel opgediend. Bediening op zich goed en aardig.

Ton Timmer op 25 augustus 2013

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Wij hebben een heerlijke avond gehad en zeer goed gegeten. Elke keer is het weer een verrassing in hoeverre de gerechten op de kaart geserveerd worden en smaken. Het wijnarrangement paste prima bij de gerechten. Wij waren met 2 jonge kinderen en het gegeven dat zij met veel plezier de hele avond aan tafel konden bli...

Lees hele review

Wij hebben een heerlijke avond gehad en zeer goed gegeten. Elke keer is het weer een verrassing in hoeverre de gerechten op de kaart geserveerd worden en smaken. Het wijnarrangement paste prima bij de gerechten. Wij waren met 2 jonge kinderen en het gegeven dat zij met veel plezier de hele avond aan tafel konden blijven zitten zegt ook iets over de gezelligheid, de timing van de gerechten en bovenal de kwaliteit.

Anoniem op 25 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Ouderkerk aan de Amstel e.o.

Kerkstraat 56 1191 JE Ouderkerk aan de Amstel

Over Jaimie van Heije Restaurant

Het chef’s restaurant Jaimie van Heije ligt in het idyllische Ouderkerk aan de Amstel. Bij het restaurant is alles tot in de puntjes verzocht en dat proef je! De unieke menukaart, sfeer en setting zorgen voor de perfecte avond uit. De persoonlijkheid van chef Jaimie is terug te zien in elk aspect van het restaurant: de gerechten, het interieur, het personeel en zelfs in de gasten. De eigenwijze stijl van koken maakt elk gerecht uniek en spannend. De gerechten van de chef zijn gebaseerd op invloeden uit de hele wereld. Wil je ook genieten van deze one-of-a-kind beleving? Reserveer dan snel een tafel bij chef’s restaurant Jaimie van Heije.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Ouderkerk aan de Amstel e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden