Knife fork icon red

La Provence*

8,9 (506)

Wat zeggen mensen over La Provence*

8.9
(506 reviews)
Eten
9.2
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het eten was voortreffelijk. Goede smaakbeleving.
Jammer dat er alleen kleine flesjes mineraalwater zijn, zodat met meerdere personen de kosten voor water aardig op kunnen lopen. Ook vind ik het niet prettig dat men je probeert champagne als apperatief te laten nemen.7

tineke op 27 augustus 2010

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

De amuse was verrassend. Het voorgerecht van het diner oogde wat rommelig. Het hoofdgerecht (maiseend) was smakelijk, maar mag wat grotere portie zijn. Geen groente en weinig garnituur. Dessert oke. Wij vroegen als afsluiting 2 cappucino en kregen daar ongevraagd zoetigheden bij. Op de rekening stond uiteindelijk 6,50 euro per cappucino. En dan vind ik dat de balans zoek is. We hadden inclusief tussengerecht voor 70 euro eten en voor 72 euro drank (prosecco, fles wijn, water en koffie). Ik vind 13 euro voor 2 kleine kopjes cappucino niet in verhouding staan. Jammer... Deze week elke dag al bij een ander restaurant gegeten en zo'n scheve verhouding nog niet gehad. Ik heb geen moeite met geld uitgegeven, maar dit gaat me tever...

Z J op 26 augustus 2010

7.0 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 6

Mensen drieen gegeten bij het restaurant La provance in Driebergen.
Wij moesten wel even wachten tot wij wat brood hadden gekregen,dat viel tegen en het was niet druk, 3 tefels maar. Het niveau van eten was prima, maar niet verassend.Het voorgerecht zag er romelig uit.Het tussengerecht in tegendeel was super lekker (11euro).Het hoofdgerecht en dessert was lekker.
De gastvrouw was viendelijk en attent.
Ik was wel verbaast over de rekening. Ons lunchmenu was geen 20 euro maar 25, nog even nagevraagd,het aantwordt was: bij ons lunch en dinner zijn 25 euro.Op de diningcity.com staat er andere informatie vermeld,wel vreemd... maar goed.
In het algemeen was het een aangename ervaring.

Irina Pinchuk op 26 augustus 2010

8.0 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 8

Was erg lekker, beetje snel achter elkaar (net niet storend). Wel een restaurant waar ik nog wel zeker een keer terug wil komen.

Jannie Groenendaal op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Een verrassing in de regio. dit restaurant kende we nog niet, we komen hier graag terug. Hier wordt lekker en creatief gekookt. Liefde voor het vak is echt te zien!
Enig punt verhouding van menuprijs en wijnarrangement. menuprijs is 25,- en voor wijnen is dit 28,-. deze staat niet echt in verhouding tot...
Wij hebben er wel een wijn uitgekozen en die was heerlijk overigens....
Tot ziens

Elles Sebregts op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Driebergen e.o.

Hoofdstraat 109 3971 KG Driebergen

Over La Provence*

Onze gasten komen naar restaurant La Provence* Driebergen-Rijseburg voor culinair genot.

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf dat elke keer weer streeft naar vernieuwende culinaire belevingen. Een typische combinatie van klassieke Franse cuisine in een modern jasje.

Wij gaan voor persoonlijke service in een ongedwongen sfeer met het bedieningsteam dat daarbij heerlijke combinaties samenstelt met de gerechten en onze ruime keuze aan wijn.

Zakenlijk een uitstekende locatie om met uw gasten te lunchen of dineren. In de lounge een aperitief of in de keuken bij de chef aan tafel, het kan allemaal. Ook in de zomermaanden kunt u culinair genieten op ons net nieuw aangelegde terras.

Graag ontvangen wij u bij Restaurant La Provence in Driebergen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Driebergen e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden