Knife fork icon red

La Provence*

8,9 (531 reviews)

Wat 531 mensen zeggen over La Provence*

8.9
(531 reviews)
Eten
9.2
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Voor het eerst gegeten in een sterrenrestaurant, dus had hoge verwachtingen. Deze zijn helemaal waargemaakt! Heerlijke avond, echt gast gevoeld en het eten was subliem!

Elbert Nap op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

"Heerlijke ervaring"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

De avond begon met mooie en spannende amuses. De aandacht, kennis en persoonlijke touch van de gastheren en -vrouw was fijn. De avond was voor ons een heerlijke ervaring. Als ik toch aandachtspunten moet geven: de gerechten waren speciaal, verrassend en erg lekker, maar wel hoog op smaak (vooral wat minder zout was ...

Lees hele review

De avond begon met mooie en spannende amuses. De aandacht, kennis en persoonlijke touch van de gastheren en -vrouw was fijn. De avond was voor ons een heerlijke ervaring. Als ik toch aandachtspunten moet geven: de gerechten waren speciaal, verrassend en erg lekker, maar wel hoog op smaak (vooral wat minder zout was prettiger geweest) en persoonlijk - mijn partner had er geen problemen mee - vond ik de stoelen niet fijn zitten. Ik bleef van houding wisselen om comfortabel te zijn.

Ingrid Langerwerf op 08 oktober 2019
Geverifiëerd

"Culinair avontuur"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een culinair avontuur, de hele avond zijn wij in de watten gelegd door de staff en keuken van La Provence, wij vielen van de ene smaaksensatie in weer een nieuwe verrassing
Wij komen zeker terug!

Coby en Christophe op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

"Tongstrelende mondvermaakjes"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Top gerechten aangevuld met vele tongstrelende “mondvermaakjes”. Jonge hartelijke en attente bediening. Heerlijke en gezellige avond gehad!

Yvonne Almere op 05 oktober 2019
Geverifiëerd

"Lunch in een prettige sfeer vol culinaire verrassingen"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten bij La Provence. De driegangenlunch in het kader van de restaurantweek was uitstekend, Mooie gerechten, met spannende verrassingen er tussen. Goed gekozen wijnen en heel prettige bediening, Wij komen terug!

Dutch Travelmama op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Driebergen-Rijsenburg e.o.

Hoofdstraat 109 3971 KG Driebergen-Rijsenburg

Over La Provence*

Voor culinair genot zit je zeker goed bij La Provence*. Het restaurant is jong en dynamisch en streeft altijd naar vernieuwing in de culinaire beleving van haar gasten. Aan persoonlijke service wordt veel waarde gehecht, wat resulteert in een ongedwongen en gezellige sfeer. Het bedieningsteam stelt de meest waanzinnige combinaties samen van gerechten en wijnen. Bij La Provence* krijgt de klassieke Franse cuisine een modern jasje. Ook voor een zakelijke lunch of diner is La Provence* de beste plek. Kom snel langs bij Restaurant La Provence in Driebergen en laat je verrassen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Driebergen-Rijsenburg e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden