7x de nieuwe restaurants in Zuid-Holland om tijdens de Restaurant Week te proberen

Geschreven door Diningcity
Gepubliceerd op 10 augustus 2021 • Leesduur 4 minuten

Het is (bijna) Diningcity Restaurant Week en dat betekent dat de agenda op tafel mag om alle adressen te noteren. Wist je dat de restaurants die meedoen aan de week, die gelukkig een maand lang duurt, op basis van reviews gekozen worden? Geselecteerd door jouw medefijnproevers, dat eet nóg een beetje lekkerder.

Spring naar

1. Destino in Rotterdam

Ben je een liefhebber van shared dining? Dan ben je bij Destino in Rotterdam aan het juiste adres. Je mag kiezen tussen een lekkere lange avond gevuld met vijf verrukkelijke Spaanse gangen óf een iets lichtere variant met de lunch. Het is maar goed dat je niet hoeft te kiezen tussen de gerechten. Extra leuk: bij Destino geven ze je ook graag restauranttips voor je volgende trip naar Spanje.

2. Tiwya in Rotterdam

Dit is de deal die je met de Restaurant Week zéker even wil proeven. Veertien (!) gerechten om te delen plus een flesje Chardon Garden Spritz, bij Tiwya op de Kruiskade in Rotterdam weten ze wat ze je voor moeten schotelen. Perfect om aan het einde van de middag aan te schuiven voor een cocktail en een heerlijke avond te hebben.

3. Basaal in Den Haag

Bij het nieuwe Basaal is het gezellig, leuk en lekker Haags. Je kijkt zó de open keuken in, dus je ziet meteen hoe jouw Rising Star-menu gemaakt wordt. Extra lekker: de goede wijnen schenken ze hier ook per glas, pak de wijnkaart er maar even bij. Ga zeker even langs bij deze nieuweling in Den Haag.

4. Jack in Rotterdam

Dit restaurant is anders dan je gewend bent en dat maakt het nóg meer een bezoek waard. Bij Jack staat niet alleen het eten centraal, maar ook 30 jaar house. Als in: de muziek. Onder het eten van je heerlijke driegangenmenu van de chef is het een upbeat trip down memory lane.

5. Brasserie Stocks and Bonds in Den Haag

Bij Stocks and Bonds proef je niet alleen heel veel lekkers van de kaart, maar ook de goede smaak. Het restaurant ligt op struikelafstand van Paleis Noordeinde en serveert met de Diningcity Restaurant Week een smaakvol verrassingsmenu. En als je nog even rondkijkt in het restaurant weet je dat dit goed gaat komen.

6. Atithi in Delft

Na Rotterdam kun je dit jaar tijdens de Restaurant Week ook terecht in Delft bij Athiti. In de mood voor heerlijk Indiaas streetfood? Dit restaurant is zeker een reservering waard. Je krijgt vier gangen op z’n Atithi’s voorgeschoteld.

7. Atithi in Den Haag

En vooruit, de zevende is een inkoppertje. Naast Rotterdam en Delft staan ze bij Aithi in Den Haag ook voor je klaar met een verrukkelijk verrassingsmenu. Eetsmakelijk!

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden