Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

7x de nieuwe restaurants in Zuid-Holland om tijdens de Restaurant Week te proberen

Geschreven door Diningcity
Gepubliceerd op 10 augustus 2021 • Leesduur 4 minuten

Het is (bijna) Diningcity Restaurant Week en dat betekent dat de agenda op tafel mag om alle adressen te noteren. Wist je dat de restaurants die meedoen aan de week, die gelukkig een maand lang duurt, op basis van reviews gekozen worden? Geselecteerd door jouw medefijnproevers, dat eet nóg een beetje lekkerder.

Spring naar

1. Destino in Rotterdam

Ben je een liefhebber van shared dining? Dan ben je bij Destino in Rotterdam aan het juiste adres. Je mag kiezen tussen een lekkere lange avond gevuld met vijf verrukkelijke Spaanse gangen óf een iets lichtere variant met de lunch. Het is maar goed dat je niet hoeft te kiezen tussen de gerechten. Extra leuk: bij Destino geven ze je ook graag restauranttips voor je volgende trip naar Spanje.

2. Tiwya in Rotterdam

Dit is de deal die je met de Restaurant Week zéker even wil proeven. Veertien (!) gerechten om te delen plus een flesje Chardon Garden Spritz, bij Tiwya op de Kruiskade in Rotterdam weten ze wat ze je voor moeten schotelen. Perfect om aan het einde van de middag aan te schuiven voor een cocktail en een heerlijke avond te hebben.

3. Basaal in Den Haag

Bij het nieuwe Basaal is het gezellig, leuk en lekker Haags. Je kijkt zó de open keuken in, dus je ziet meteen hoe jouw Rising Star-menu gemaakt wordt. Extra lekker: de goede wijnen schenken ze hier ook per glas, pak de wijnkaart er maar even bij. Ga zeker even langs bij deze nieuweling in Den Haag.

4. Jack in Rotterdam

Dit restaurant is anders dan je gewend bent en dat maakt het nóg meer een bezoek waard. Bij Jack staat niet alleen het eten centraal, maar ook 30 jaar house. Als in: de muziek. Onder het eten van je heerlijke driegangenmenu van de chef is het een upbeat trip down memory lane.

5. Brasserie Stocks and Bonds in Den Haag

Bij Stocks and Bonds proef je niet alleen heel veel lekkers van de kaart, maar ook de goede smaak. Het restaurant ligt op struikelafstand van Paleis Noordeinde en serveert met de Diningcity Restaurant Week een smaakvol verrassingsmenu. En als je nog even rondkijkt in het restaurant weet je dat dit goed gaat komen.

6. Atithi in Delft

Na Rotterdam kun je dit jaar tijdens de Restaurant Week ook terecht in Delft bij Athiti. In de mood voor heerlijk Indiaas streetfood? Dit restaurant is zeker een reservering waard. Je krijgt vier gangen op z’n Atithi’s voorgeschoteld.

7. Atithi in Den Haag

En vooruit, de zevende is een inkoppertje. Naast Rotterdam en Delft staan ze bij Aithi in Den Haag ook voor je klaar met een verrukkelijk verrassingsmenu. Eetsmakelijk!

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden