10 nieuwe restaurants in Noord-Holland die je met de Restaurant Week wil proberen

Geschreven door Diningcity
Gepubliceerd op 04 augustus 2021 • Leesduur 5 minuten

Op 1 september gaat een ouderwets gezellige Dinincity Restaurant Week van start. Deze editie duurt gelukkig een hele maand, dus het is tijd om de fijnste adressen te kiezen. Restaurants zijn geselecteerd op basis van de reviews, dus eigenlijk is het één grote aanbeveling van de fijnproevers.

Spring naar

1. Brooks Amsterdam in – uiteraard – Amsterdam

Hou je van de internationale keuken, maar wel met lokale ingrediënten bereid? Ga tijdens de Restaurant Week naar Brooks Amsterdam. Wat op tafel komt smaakt net zo zalig als het eruit ziet. In september moet je zeker even op de Beethovenstraat zijn.

2. Wolfsend in Zaandijk

Het wordt nog lastig kiezen als je bij Wolfsend aanschuift. Ga je voor drie gangen of krijg je dan misschien spijt dat je niet voor vijf bent gegaan? Wat het ook wordt, het is goed toeven bij het restaurant vlakbij de Zaanse Schans.

3. Bar Bistro Joseph in Hoofddorp

We blijven nog even buiten de Ring van Amsterdam, want ook daar is genoeg smakelijks te vinden. Wat dacht je van Bar Bistro Joseph in Hoofddorp? Je vindt er de Franse keuken als basis, met invloeden uit Azië en dat afgeroomd met een moderne twist. Klinkt nu al lekker.

4. Midtown Grill in Amsterdam

Dit is er één voor de liefhebbers van de grill, ze hebben niet voor niets de naam het beste steakhouse van Amsterdam te zijn. Op de kruising tussen Stadhouderskade, Leidseplein én Overtoom vind je de lekkerste steaks van de stad. En met de Diningcity Restaurant Week kies je natuurlijk voor zo’n uitgebreid driegangenmenu van de chef zelf.

5. Restaurant D’Arret in Alkmaar

Het zit al een beetje in de naam D’Arret, want het restaurant is inderdaad gevestigd in de oude gevangenis van Alkmaar. Je dineert aar met de Restaurant Week dus omhuld door muren die flink wat geheimen in zich hebben. Net als het driegangenmenu van de chef, wat een verrassing blijft tot het op tafel komt.

6. Ristorante Il Boccalino in Amsterdam

Huisgemaakte pizza’s, de geur van vers geplukte basilicum over je pasta en ter begeleiding verfrissend Italiaans bier. Aan de Utrechtsestraat voelt het even als Italië zodra je binnenstapt. Tijdens de Restaurant Week uit je drie gangen voor een wel heel zacht prijsje. Tip: bij Il Boccalino zijn ze vegan friendly.

7. SKYlounge Pi in Amsterdam

Wil je dat het uitzicht op je bord net zo lekker is als het uitzicht over de stad? SKYlounge Pi is absoluut je bestemming voor september. Je hebt vier heerlijke gangen lang zicht op de lichtjes van Amsterdam terwijl je geniet van lekkers van de chef.

8. Caro’s Bar & Bistro in Amsterdam

Bij Caro’s krijg je niet alleen de lekkerste smaken uitgeserveerd, maar ook heel veel gastvrijheid op je bord. Eten aan de Weteringschans is een beleving op zich en dan hebben we het nog niet eens over het driegangenmenu dat je in de Restaurant Week voorgeschoteld krijgt. Een bistro alsof je in Parijs zit, maar dan gewoon in Amsterdam.

9. Carribean Senses in Bussum

In voor de Surinaamse keuken, maar dan in Noord-Holland? Ga naar Carribean Senses in Bussum. De kleuren, geuren en smaken die uit de keuken van Olivia Read komen zijn om van te watertanden. Ga het zelf maar gewoon vijf gangen lang proeven met de Diningcity Restaurant Week.

10. Kathmandu Kitchen in Amsterdam

Last but not least, dit jaar is het ook mogelijk om aan te schuiven bij Kathmandu Kitchen in Amsterdam. Het beste Indiase en Nepalese restaurant van de hoofdstad én Zaanstreek. De authentieke smaak proeven? Kies voor drie óf vijf gangen met een explosie aan smaak en kleuren.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden