NIEUW: Wil jij voordelig uit eten bij 500 top restaurants? Reserveer nu voor de Restaurant Week 2023

5 pop-up restaurants waar je wil eten voor het te laat is

Geschreven door Diningcity
Gepubliceerd op 14 juli 2021 • Leesduur 2 minuten

Het leuke aan een pop-up restaurant is dat de creatievelingen durven, dus het is een beleving. Nog leuker aan een pop-up restaurant is dat ze soms zelfs langer blijven, zodat je nog een keertje terug mag. Maar omdat je het vooral niet wil missen zijn dit vijf nieuwelingen onder de zon. Eet smakelijk!

Spring naar

1. De Kok & de Maitre in Amsterdam

Hoe origineel is dit? De Kok & de Maitre toveren zichzelf op donderdag, vrijdag en zaterdag om tot pop-up restaurant Half Acht. Je mag drie keer raden vanaf hoe laat ze dat precies doen. Wat op het menu staat blijft een verrassing, maar we mogen verklappen dat het uit de fusionkeuken komt. En de maître zou de maître niet zijn als daar geen fantastisch wijnarrangement bij komt kijken. Alles is trouwens volgens het 80-20 principe, dus veel groen en af en toe wat verantwoorde vis of vlees.

2. Fruits de Mer in de Wijngaard in Amstelveen

Is het Frankrijk? Nee, het is gewoon in Amstelveen. Dat gewoon laten we trouwens snel weg, want Fruits de Mer in de Wijngaard is allesbehalve gewoontjes. De tafels staan opgesteld tussen de wijnranken, ondertussen komen de oesters op tafel en je zou bijna geloven dat er op de achtergrond Frans gemompeld wordt. Dit is de lunch die je niet mag missen.

3. Ceviche Papi in Utrecht

Liefde uit Peru op een bord, dat is wat je krijgt als je aanschuift bij chefkok Jean Carlo Chacón Ochoa. De beleving van dit pop-up restaurant in Utrecht begint al bij het lezen van zijn naam. Bij Ceviche Papi proef je Peru, maar dan wel klaargemaakt met mooie Europese producten

4. Sterkwater in Muiden

Dit reizende restaurant is inmiddels een begrip en dit keer is de bestemming het magnifieke Muiderslot. Denk trouwens maar niet dat je stil zit onder het diner, want Sterkwater neemt je mee op reis door het slot om overal een ander gerecht te proeven. Het kan zomaar zijn dat je een voorafje krijgt in de tuin en het hoofd nuttigt met uitzicht op de slotgracht. Wacht niet te lang, want tickets zijn beperkt.

5. Terra Wolde in Zeewolde

Aanschuiven middenin een bostuin waar je eten van het open vuur komt. Een avontuurlijker pop-up restaurant is er niet te vinden. Bij Terra Wolde houden ze rekening met het ritme van de natuur. Is dit echt iets voor jou, bekijk dan ook zeker even de arrangementen. Het is mogelijk om lekker te blijven logeren in één van de comfortabele tenten, maar alleen een diner in de bostuin is ook een optie. Dit is er eentje voor de liefhebbers van rust en natuur.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden