Primera restaurantactie


Je kan reserveren vanaf 6 december 2017 t/m 30 april 2018. De voucher is te verzilveren vanaf 1 januari 2018 t/m 30 april 2018.
De voucher is te verzilveren vanaf 1 januari 2018 t/m 30 april 2018.

Je kan reserveren t/m 30 april 2018.

De gratis restaurantvoucher krijg je bij een besteding vanaf 15,00 euro* bij alle Primera winkels en online van 6 december t/m 31 december (* exclusief tabak en boeken).

Is er een reservering gemaakt? Misschien is de bevestiging in je spam box terecht gekomen. Nog geen reservering gemaakt en toch werkt de code niet? Neem dan contact op met de klantenservice via ons contactformulier.

Nee, dit is beide niet nodig omdat het restaurant alle details van je reservering al heeft ontvangen. In het restaurant hoef je alleen je naam op te geven en aan te geven dat je hebt gereserveerd via www.primerarestaurantactie.nl.
Geen probleem! Indien je de reservering wilt wijzigen, neem dan contact op met het restaurant. Wil je de reservering annuleren ga dan naar de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren.
De prijs is gebaseerd op een speciaal geselecteerd 3-gangen diner*. De korting is niet geldig op dranken, tenzij anders is weergegeven. Bij de All Inclusive Restaurants (met de gele achtergrond), staat dit in de tekst van de aanbieding aangegeven.

Het restaurant trakteert de gast tot 50% korting* op een fantastisch 3-gangen diner. Drank is uitgesloten op deze aanbieding (tenzij anders is vermeld). De prijs en de korting per restaurant staat duidelijk aangegeven op de website van de Primera restaurantactie. Enkele restaurants maken gebruik van een a la carte menu, dit houdt in dat je van de kaart 3 gangen zelf mag uitkiezen en hierover 50% korting krijgt. *Kijk goed hoeveel korting je krijgt per restaurant en wat er in de actie is inbegrepen per restaurant.

Je kunt met je voucher een reservering maken op www.primerarestaurantactie.nl bij één van de geselecteerde restaurants!

Als je op www.primerarestaurantactie.nl je favoriete restaurant hebt gekozen, klik op 'Reserveer nu'. Vervolgens vul je de reserveringscode in het laatste veld, onder je persoonlijke gegevens.

Op de website van www.primerarestaurantactie.nl kun je invullen in welke plaats je graag een restaurant wilt reserveren, er komt dan een lijst met de beschikbare restaurants in de buurt.
Je kunt het restaurant bellen om speciale verzoeken door te geven. Je kan dit ook aangeven bij opmerkingen tijdens het reserveren. Helaas kan DiningCity niet garanderen dat aan deze eisen kan worden voldaan, aangezien dit afhangt van de mogelijkheden die het restaurant te bieden heeft.
We raden je van harte aan om de bevestigingsmail te controleren om zeker te zijn dat de gegevens van je reservering (datum, tijd, aantal personen, restaurant) correct zijn en je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
Dat is eenvoudig! Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Na het annuleren van de reservering kan je een nieuwe reservering maken met je vouchercode.
Ga naar www.primerarestaurantactie.nl en vul je plaats in waar je graag wilt eten. Kies een restaurant uit en klik op reserveer nu. Kies een datum, aantal personen en tijd, en klik op de rode knop reserveer nu. Vul je gegevens in en je krijgt een bevestigingsmail met je reservering.
Nee, dit is niet mogelijk. Je kan alleen reserveren via www.primerarestaurantactie.nl.
Als je de datum, het tijdstip en/of het aantal gasten met wie je wilt gaan eten niet kunt selecteren in onze online kalender is het mogelijk dat het restaurant waarin je geïnteresseerd bent geen beschikbaarheid meer heeft. In dit geval raden we je aan om nog een zoekopdracht in de buurt uit te voeren. We weten zeker dat je het ideale restaurant, met beschikbaarheid, zult vinden!

Deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties of aanbiedingen.

Ja, in principe kan iedereen een recensie schrijven over een restaurantbezoek die via onze website hebben gereserveerd. Voorwaarde is uiteraard wel dat je het restaurant ook daadwerkelijk bezocht hebt. Je krijgt een automatische mail na je bezoek van het restaurant met een verzoek om een recensie achter te laten.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Veel restaurants die mee doen met de Primera restaurant actie zijn nieuwe restaurants of doen voor het eerst mee. Hierdoor hebben ze nog geen recensies. Probeer deze restaurants uit en laat ons weten hoe het was via een recensie!

Nee, dit is niet mogelijk. Het restaurant trakteert de gast tot 50% korting* op een fantastisch 3-gangen diner. Drank is uitgesloten op deze aanbieding (tenzij anders is vermeld). *De prijs en de korting per restaurant staat duidelijk aangegeven op de website van Primera restaurantactie. Enkele restaurants maken gebruik van een a la carte menu, dit houdt in dat je van de kaart 3 gangen zelf mag uitkiezen en hierover 50% korting krijgt.

Eén voucher is geldig voor minimaal 2 personen. Met 1 voucher kan je 1 reservering maken. Wil je toch liever ergens anders reserveren, annuleer dan eerst je reservering dan kan je met je vouchercode een nieuwe reservering maken.
Ga voor een volledig en actueel overzicht van alle deelnemende restaurants naar www.primerarestaurantactie.nl.

We hebben in samenwerking met Primera een zo goed mogelijk aanbod van restaurants voor je samengesteld. Is er in jouw woonplaats wel één gevestigd, maar zijn er geen deelnemende restaurants? Dan zijn er in omliggende plaatsen in je regio waarschijnlijk wel restaurants beschikbaar. Ga naar www.primerarestaurantactie.nl om te zien welke dit zijn. Restaurants kunnen zich ook aanmelden om nog mee te doen met de actie op www.primerarestaurantactie.nl.

Ja, afrekenen doe je in het restaurant. De betaalmethodes verschillen per restaurant. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact op met het betreffende restaurant. In de e-mail die je ter bevestiging van je reservering hebt ontvangen, vind je de contactgegevens van het restaurant.
Ja, dat kan. In de e-mail die je ter bevestiging van je reservering hebt ontvangen, vind je de contactgegevens van het restaurant.
Erg vervelend dat het restaurant niet aan je verwachtingen voldeed. Je kunt dit het beste direct bespreekbaar maken in het restaurant. Daarnaast kun je een recensie achterlaten op www.primerarestaurantactie.nl. Na je bezoek van het restaurant krijg je een automatische mail met een verzoek om een recensie achter te laten.
De volledige actievoorwaarden vind je op www.primerarestaurantactie.nl. Door het gebruik van de website ben je gebonden aan de gedragscode en algemene voorwaarden, Privacy & cookies policies.

Wat vervelend dat de site niet goed werkt. Probeer het later nog eens of neem contact met ons op via het contactformulier.

Ja, je kan je nog tijdens de actie aanmelden, ga naar www.primerarestaurantactie.nl en klik onderaan de pagina op restaurants aanmelden. Hier kun je je contactgegevens achterlaten, we nemen dan zsm contact met je op.

Klik hier voor het contactformulier of bel tijdens kantooruren naar onze klantenservice +31 (0)20 486 67 29 (regulier tarief provider).

Je kunt het Primera menu sturen naar primerarestaurantactie@diningcity.nl en dan zorgen wij dat het menu op de site komt te staan. 

Restaurateurs kunnen nieuwe foto's sturen naar primerarestaurantactie@diningcity.nl. 

Eén voucher is geldig voor minimaal 2 personen*. Met 1 voucher kan je dus 1 reservering maken voor minimaal 2 personen, iedereen krijgt 50% korting (*tenzij anders is weergegeven)

Iedereen krijgt 50% korting*, je voucher is geldig voor een reservering van min. 2 personen**. Alle gasten van de reservering krijgen met 1 voucher 50% korting. Dus je kan met 1 voucher bijvoorbeeld een reservering maken voor 4 personen, alle 4 personen krijgen dan 50% korting. (*Tot 50 korting, **tenzij anders is aangegeven).

De actie loopt tot 30 april 2018, na deze datum kan je niet meer reserveren. Wil je voor 30 april reserveren maar is dat langer dan 3 maanden vooruit? Dan kan je helaas nog niet reserveren, je kan namelijk max. 3 maanden vooruit boeken (op een later moment is dit wel mogelijk). 

Alle Primera vouchers die een einddatum van 30 April hebben zijn nu geldig t/m 31 Mei! Dus alle vouchers zijn nog geldig. 


Staat u vraag er niet tussen klik dan hier voor het contact formulier