Knife fork icon red

Sales Support commerciële bijbaan

Ben jij student en opzoek naar uitstekende bijverdiensten? Wij hebben een super gave bijbaan als Sales Support voor een commerciële student.

Wie zijn wij?
DiningCity is de toonaangevende restaurant website van Nederland.

Je kent ons van de zeer succesvolle Nationale Restaurant Week. Naast dit fantastische event biedt Diningcity o.a. restaurant deals aan bij de beste Michelin sterren restaurants. Daarnaast zijn we onlangs een nieuw streaming platform beginnen, een soort van Netflix meets Tedx waarbij wij unieke Masterclasses aanbieden van Michelinsterren Chefs: www.cheflix.nl.

Ons hoofdkantoor voor Nederland en België is gevestigd in Amsterdam. Daarnaast bestaan er vestigingen in Kaapstad, Singapore, Shanghai en Hong Kong.

In Amsterdam werken we met een team van 10 enthousiaste foodies aan de allerbeste service voor onze restaurants en hun gasten. Onze bedrijfscultuur is informeel en jong met een platte organisatiestructuur. Duidelijke communicatie intern en extern staat bij ons hoog aangeschreven. Net als hospitality in de breedste zin van het woord, naar onze gasten én naar elkaar. De mentaliteit is gedreven met een hoge focus op het behalen van targets, maar ook op teamwork én fun! De werkvloer is hier een leuke plek om te zijn!

Wat zoeken we?
Als student collega ondersteun je het gehele team in sales activiteiten. Je wordt onderdeel van het team en houd je bezig met diverse sales (& marketing) gerelateerde activiteiten. Je gaat meewerken aan het Restaurant Week concept met partners. Je wordt aanspreekpunt voor restaurateurs en gasten en gaat het salesteam ondersteunen.

De ideale student
+ Is leergierig;
+ Is commercieel
+ Wil het verschil maken;
+ Is actief op Social Media (Facebook, Instagram, Twitter);
+ Spreekt zowel uitstekend Nederlands als Engels (Frans is een pre);
+ Is zeer zelfstandig, representatief, commercieel en bovenal ondernemend;

Wat er voor jou op het menu staat...
+ Uitstekend salaris;
+ De kans om veel te leren in een dynamisch team;
+ Een gezellig en jong team;
+ Gezellige wekelijkse borrels
+ De beste culinaire tips;

Ja, ik wil graag aan tafel komen…..
Graag nodigen we je dan uit ons je CV en een pakkende motivatie te sturen naar hr@diningcity.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Anne Marijnen via 020 486 67 29.

Soort dienstverband: Part time bijbaan

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back to overview

63f4499366 4c5a8c2e93

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities