You can cancel your reservation at this restaurant any time.
Deal
4 course Gault&Millau dinner
€56
€45
Restaurant MEI in Amersfoort is known for using high-quality, local ingredients to create simple, sustainable, and exceptional dishes. Fresh ingredients, pure flavors, and sustainable products are at the heart of their cuisine. At MEI, you eat what is harvested locally.
Led by Marco Blok, a creative chef with 35 years of experience and a Michelin star to his name, MEI has been focusing on local products and sustainable dishes since 2020.
Ready to enjoy the culinary delights at MEI? Reserve now for this 4 course Gault&Millau dinner for just €45!
Experience the pure flavors and sustainability at Restaurant MEI in Amersfoort!
Reserve a table Reserve a table- Reservable till 31 December 2024
- Not in combination with other offers
- The price of the deal is per person
- Only valid for online reservations through www.diningcity.nl
What 24 people say about MEI
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Prettige sfeer, geweldig eten, leuke service
Fantastisch verrassingsmenu gegeten. Mooie producten, goed op smaak/garing. Mooie presentatie op borden, juiste hoeveelheden. Pluim voor keuken en bediening. Aanrader! We komen zeker terug
Wij hebben genoten van een restaurantweekmenu - echt heerlijk en relaxte en opgewekte eigenaren en medewerkers. Wat extra's besteld eon toppie wijnen! De kaas stond als dessert extra op de rekening; dat vond ik eenmaal thuisgekomen wel vreemd. Het (heerlijke) kaasplankje wordt dus niet als dessert aangemerkt ... dat...
Read full reviewWij hebben genoten van een restaurantweekmenu - echt heerlijk en relaxte en opgewekte eigenaren en medewerkers. Wat extra's besteld eon toppie wijnen! De kaas stond als dessert extra op de rekening; dat vond ik eenmaal thuisgekomen wel vreemd. Het (heerlijke) kaasplankje wordt dus niet als dessert aangemerkt ... dat geeft op zich niet, maar laat het weten. De tip is: communiceer daarover. Zeker aanbevolen; niet goedkoop en een heerlijke relaxte avond uit met gezellige gastvrouw!
Elk jaar ga ik samen met een vriendin tijdens de restaurantweek op jacht naar een nog onbekend restaurant voor ons. Iedere keer maakt een van ons de keuze welke restaurant het wordt. Deze keer had ze gekozen voor restaurant Mei.
Wat een mooie en leuke heeft ze gemaakt! Het was een mooie ervaring. Het was een moo...
Read full reviewElk jaar ga ik samen met een vriendin tijdens de restaurantweek op jacht naar een nog onbekend restaurant voor ons. Iedere keer maakt een van ons de keuze welke restaurant het wordt. Deze keer had ze gekozen voor restaurant Mei.
Wat een mooie en leuke heeft ze gemaakt! Het was een mooie ervaring. Het was een mooie menu met mooie en vooral erg lekkere gerechten. Het mooie is dat alle ingrediënten lokaal (in de omgeving) verkregen zijn en dat er 'plant based' gekookt wordt. Sauzen zijn gebaseerd op plantaardige produkten. Ik moet zeggen dat alle sauzen erg lekker waren! Er waren ook wat gerechten waar vlees vis bij waren maar de hoofdzaak zijn de vegetables.
De wijnkaart bevat ook hele leuke wijnen en gaat soms wat buiten de gekende paden (wat erg leuk is)
De bediening was goed en leuk! Hele aardige mensen die weten wat ze serveren en een mooi en duidelijk verhaal bij vertellen.
Al met al was het hele mooie en leuke avond. Ik kan alleen maar zeggen ga dit restaurant ontdekken!
Heerlijke gerechten
Mooie presentatie
Aangepaste wijnen = TOP
Professionele uitleg
Prijs/kwaliteit : 10/10
Map All restaurant deals in Amersfoort
About MEI
Cuisine: Modern
Restaurant MEI in Amersfoort works with sustainable and organic from its own garden. Fresh ingredients and pure flavors take center stage. So you eat in the evening what the kitchen staff harvested in the morning. The team, led by Marco Blok, is full of experience. Marco himself has been in the kitchen for more than 35 years and previously ran starred restaurant, Bloks. Now, with restaurant MEI, he focuses on creative creations made with sustainable stitch products. Find out why MEI has been listed in the Michelin Guide for 2 years and awarded 13 points by the renowned Gault&Millau guide.