Book your table now with free cancellation.
What 57 people say about Wils*
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Geweldig personeel. In de loop van de avond erg druk, maar bleef attent, aardig en behulpzaam.
Mooie locatie. Prachtige open keuken, die werkelijk onderdeel van de eetbeleving uitmaakt, en ook daar vriendelijk personeel.
Eten was prima. Gevarieerd, mooi en lekker. Maar nergens “wauw”, smaken bleven voorzichtig (op...
Geweldig personeel. In de loop van de avond erg druk, maar bleef attent, aardig en behulpzaam.
Mooie locatie. Prachtige open keuken, die werkelijk onderdeel van de eetbeleving uitmaakt, en ook daar vriendelijk personeel.
Eten was prima. Gevarieerd, mooi en lekker. Maar nergens “wauw”, smaken bleven voorzichtig (op het zuurtje in gang 3 na). Dus prima, maar of dit nu een ster waard is…., had meer spanning, keer verrassing verwacht.
tot slot, meteen water aanbieden, maar dat dan wél op de rekening zetten vind ik niet passen bij zo'n restaurant. Gewoon water hoort gratis te zijn! En anders moet de gast in ieder geval een keuze hebben…
Zoals verwacht weer verrassend
The food was great as was the service. Our waitress was very attentive and adjusted to our relaxed pace. We really enjoyed the seafood dishes — they were excellent.
For two persons, if you’re looking for something more intimate (separate table), this might not be the right spot, but all pairs get to sit in front of the kitchen and watch the team create beautiful food!
Heerlijk geluncht bij Wils. Mooie gerechten met verrassende smaken. Aanrader!!
Goede en vriendelijke service. Ontspannen sfeer en eten en wijnen zijn van de kwaliteit die je mag verwachten. Absoluut een aanrader.
Map All restaurant deals in Amsterdam
About Wils*
Cuisine: Fusion, Dutch, Seafood
At Restaurant Wils in Amsterdam, they know how to quench your fervent desire for high-end culinary food and gastronomy with their phenomenal dishes! The restaurant gets its name from architect Jan Wils who designed the Olympic Stadium for the 1928 Games. This brought the Olympic fire back to the city and restaurant Wils* took its inspiration from it. Executive Chef Joris Bijdendijk, Head Chef Thomas Valen his brigade know how to tame this fire and can use their wood-fired ovens for delicious and refined dishes. Taste a casual atmosphere in a grand but very intimate interior inspired by an American brasserie.
When will you come tame the fire at restaurant Wils*?