Book your table now with free cancellation.
What 19 people say about Nastrium
Food | |
Service | |
Atmosphere |
Voor ons de eerste keer bij restaurant Nastrium. Wat hebben we genoten van de verrassende smaken. Frans eten wat mij af en toe een klein beetje terug bracht naar mijn oma's Indonesische gerechten. Voor mij was deze avond daarom extra bijzonder. Het personeel was vriendelijk, maar wel een beetje gereserveerd. De ruim...
Read full reviewVoor ons de eerste keer bij restaurant Nastrium. Wat hebben we genoten van de verrassende smaken. Frans eten wat mij af en toe een klein beetje terug bracht naar mijn oma's Indonesische gerechten. Voor mij was deze avond daarom extra bijzonder. Het personeel was vriendelijk, maar wel een beetje gereserveerd. De ruimte was prachtig en het is een mooi gebouw. We begonnen met 3 tongstrelende amuses gevolgd door 4 heerlijke gangen. Alles had een Indonesisch tintje. Van ons mocht het dessert nog nét wat meer van deze tint hebben. Die was verrukkelijk, maar paste voor ons net iets minder in het geheel. We sloten af met fantastische friandises, die ik zeker niet over zou slaan. Kortom dit restaurant is zeker een aanrader. Je ziet ons vast nog eens terug!
Er wordt hier weergaloos goed gekookt. Een tip van mij voor jou: ga hier eten!
We hebben genoten va n heerlijke middag met fantastisch eten bij Nastrium.. Je wordt echt in de watten gelegd. We zijn hier al n aantal keren geweest en komen graag weer terug !
In een heel fraai pand met een zeer vriendelijke bediening hebben we genoten van mooie gerechten met een Indonesische en Molukse smaak ervaring. Pittig maar precies goed. Goed wijn advies. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijke lunch genoten
Map All restaurant deals in Helmond
About Nastrium
Cuisine: French, Indonesian
In a characteristic building, Djailany van de Laarschot of the Nastrium restaurant in Helmond cooks the stars from the sky for his guests. The cooking technique he uses has a basis in French cuisine. The chef's Indian roots are reflected in both the name of the restaurant and the dishes he prepares. The name Nastrium is derived from the English 'nasturtium' which is an East Indian cherry and which the chef likes to use in his dishes. Taste the passion that Djailany van de Laarschot puts in his dishes and enjoy!