Baylings

French, Dutch
8,6 (27 reviews)
89%
Free cancellation

You can cancel your reservation at this restaurant any time.

Photos made by guests
Share your photos

What 27 people say about Baylings

8.6 Based on 27 reviews. 89% of the guests recommend this restaurant.
Food
Service
Atmosphere
Write a review

"Erg goed en vriendelijke bediening"
8.7 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 6

Erg goed eten en vriendelijke bediening

Sellma van Smeden at Today
Verified

"Niet te doen.."
3.3 Cuisine 1 | Service 3 | Atmosphere 6

We hadden een reservering voor een 3-gangen menu, maar het was dus een verrassingsmenu, we mochten niet kiezen wat we wilden eten en drankjes waren niet inclusief (zonder de douglas bon was het 80 euro). Het voorgerecht was wel oké, verder niks speciaals, de toastjes die we kregen waren enorm droog. We hebben aangeg...

Read full review

We hadden een reservering voor een 3-gangen menu, maar het was dus een verrassingsmenu, we mochten niet kiezen wat we wilden eten en drankjes waren niet inclusief (zonder de douglas bon was het 80 euro). Het voorgerecht was wel oké, verder niks speciaals, de toastjes die we kregen waren enorm droog. We hebben aangegeven dat we het hoofdgerecht willen, na 40/50 minuten wachten hadden we het hoofdgerecht pas. Serveerder heeft niet aan de kok doorgegeven dat we het hoofdgerecht willen. We hadden dus in 1 uur en 40 min alleen het voorgerecht. Eenmaal aangekomen zag het eten er mooi uit, maar was de kabeljauw en de groente erbij enorm flauw. Mijn man had de mixed grill waarvan de biefstuk ook flauw was. Het hoofdgerecht was dus enorm snel voorbereid zonder de juiste aandacht. Doordat we na het etentje een andere afspraak hadden, hadden we geen tijd voor het nagerecht, maar dat werd niet van de prijs afgehaald omdat het een ‘vaste prijs’ is. We hadden het ‘to go’; een kokos koekje dat enorm droog was, een mini cheesecake die uit elkaar viel en een baklava die je niet eens baklava kan noemen. We hebben dus voor een half dessert betaald omdat het meeste van het nagerecht sorbetijs was, en dat zal dus smelten. We hebben ook meerdere keren aan de medewerkers aangegeven dat we niet veel tijd hebben, maar werd geen rekening mee gehouden.
Een pluspuntje was wel dat het restaurant er mooi uit zag en een klassieke sfeer had, maar het was wel een beetje krapjes. Het personeel was verder wel aardig, het jammere was dat de meeste medewerkers alleen Engels praten, en het goed overbrengen van een antwoord op onze vragen was lastig.

Anoniem at Yesterday
Verified

"Lekker avondje uit"
9.3 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 9

heerlijke avond, lekker gegeten, leuke mensen in de service

RENATE LIEDTKE at Yesterday
Verified

8.3 Cuisine 6 | Service 10 | Atmosphere 9

Bediening was prima, al wist niet iedereen precies wat er op ons bordje lag, maar alle 3 zeer vriendelijk en alert! Eten wisselend.. erg lekkere hapjes (proeverij) en ook mindere , met name de kip rouleau, te compact, te vlak van smaak en de verkeerde saus (te zuur, kies voor zoet). Bij de mixed grill waren de biefs...

Read full review

Bediening was prima, al wist niet iedereen precies wat er op ons bordje lag, maar alle 3 zeer vriendelijk en alert! Eten wisselend.. erg lekkere hapjes (proeverij) en ook mindere , met name de kip rouleau, te compact, te vlak van smaak en de verkeerde saus (te zuur, kies voor zoet). Bij de mixed grill waren de biefstuk en lamshaas prima, maar de kip weer niet oké (kies voor n kleiner stukje maar dan van betere kwaliteit). Ook bij nagerecht, heerlijk ijs, slagroom en een koekje met vulling maar de boterkoek leek oud en was niet smaakvol (kies voor 1 goed stukje ipv 2 mindere, dan nog genoeg). Zo is het t allemaal net niet en dat is jammer. Want prachtige locatie en enthousiast personeel! Maak er wat moois van!!

Loes Havinga at 12 May 2022
Verified

"3-gangen verrassingsmenu"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Eten was erg lekker. Maar we hadden aangegeven dat we niet van biefstuk hielden, maar kregen helaas wel biefstuk erbij op het bord.

Jessica Theunissen at 12 May 2022
Verified

Map All restaurant deals in Leeuwarden

Show phone number

About Baylings

Cuisine: French, Dutch

On the Nieuwstad in Leeuwarden, you will find the beautiful restaurant Baylings. Here you can go for anything; from Lunch to Late is their motto!

At Baylings you can go every day for tasty pieces of art and nice company. The products are super fresh and unprecedentedly delicious; and all this for a friendly price! The team of true lovers and connoisseurs is ready for their guests day in and day out.

Welcome to Baylings Restaurant!

Reserve a table Reserve a table

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities