Toros Argentinos

Argentijns / Steak |
7,5 (22 reviews)
82% aanbevolen

Argentijns 3-gangen diner € 24,95

Toros Argentinos

Argentijns / Steak |
7,5 (22 reviews)
82% aanbevolen

Argentijns 3-gangen diner € 24,95

Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Deal
Argentijns 3-gangen diner
€ 24,95

Bij Toros Argentinos proef je de beste Argentijnse steaks van heel Rijswijk! De Rijswijkse Argentijn is te vinden in het karakteristieke 'oude' hart van Rijswijk tussen de winkels. De grill meester van Toros Argentinos grillt de malse steaks op houtskool zoals de steaks ook in Argentinië worden bereid. Wanneer het weer toelaat, kun je genieten van de Argentijnse gerechten op het tuinterras van het restaurant. Met een heerlijke zonnetje erbij waan je jezelf in Argentinië met gastvrijheid, Argentijnse lekkernijen en heerlijke dranken.

Geniet van heerlijke Argentijnse gerechten met een Argentijns 3-gangen diner bij het authentieke Toros Argentinos voor slechts € 24,95! Een goed gevulde maag, daar zorgen ze bij Toros Argentinos wel voor!

Wanneer laat jij jezelf onderdompelen in de Argentijnse gastvrijheid en geniet je van de heerlijke steaks?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2027
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Argentijnse 3-gangen lunch
€ 24,95

De beste Rijswijkse Argentijnse steaks proef je bij Toros Argentinos! Deze Argentijn is te vinden in het oude centrum van Rijswijk tussen de karakteristieke panden en winkels. De grill meester van Toros Argentinos grillt de malse steaks op houtskool zoals de steaks ook in Argentinië worden bereid. Wanneer het weer toelaat, kun je genieten van de Argentijnse gerechten op het tuinterras van het restaurant. Met een heerlijke zonnetje erbij waan je jezelf in Argentinië met gastvrijheid, Argentijnse lekkernijen en heerlijke dranken.

Doe eens Argentijns en geniet van een Argentijnse 3-gangen lunch bij het authentieke Toros Argentinos voor slechts € 24,95! De chef kan niet wachten om zijn grill voor jou en je gezelschap alvast op te warmen en jou zijn grill kunsten te laten zien én proeven!

Geniet van heerlijke steaks bij Toros Argentinos!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 31 december 2027
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 22 mensen zeggen over Toros Argentinos

7.5 Gebaseerd op 22 reviews. 82% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goed restaurant"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Zalig gegeten en prima bediening! Zeker een aanrader.

Simone Toneman op Vandaag
Geverifiëerd

"Gezellig"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Gezellig restaurant en prima service. Eten is er prima alleen jammer dat de biefstuk medium en niet rood geserveerd werd

Elleon op 25 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijke Steak"
5.3 Keuken 8 | Service 3 | Sfeer 5

3-gangen menu met pittige goulash soep of portie spare-ribs vooraf en na de heerlijk gebakken steak een grote ijscoupe! Wat weinig patat voor twee (schoteltje) maar wel een uitgebreidde salade bar en goede wijn. Gastheer had echter last van droge keel en hoestte continu wat ongemakkelijk aanvoelde. Ook was er een gerecht vergeten op te dienen, dat uiteindelijk wel van de rekening werd gehaald.

Erswa op 09 maart 2024
Geverifiëerd

"Redelijke ervaring"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Biefstuk was enorm lekker. Spareribs als voorgerecht waren een beetje droog en niet zo mals. Bediening was erg aardig. Vonden het jammer dat er geen muziek aan stond, er was niet echt een gezellig sfeer.

Sandra op 28 januari 2024
Geverifiëerd

"Leuke avond "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We waren op woensdagavond de enige gasten. Eigenaar kwam regelmatig een praatje maken. Heerlijk gegeten, zeer goed stuk vlees 😉

Karin Zuyderwijk op 30 november 2023
Geverifiëerd
Nazrul heeft gereageerd op 01 december 2023

Dankjewel voor uw bezoek en reactie. Ik hoop wij gaan vaak zien.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Toros Argentinos

Keuken: Argentijns / Steak

In het zonnige Rijswijk, is het authentieke Zuid-Amerikaanse restaurant gevestigd: Toros Argentinos. Laat je verleiden door de prachtige gerechten; het heerlijke vlees wordt op traditionele weg gegrild, aangevuld door vele andere gerechten en ingrediënten.

Torros Argentinos is warm, intiem en toegankelijk voor iedereen die opzoek is naar kwaliteit in Rijswijk. Al is het of je zelf in Zuid-Amerika bent.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rijswijk (Zuid-Holland) e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden