Wijnmakers & Chefs

Italiaans | €€€
7,4 (18 reviews)

Wat 18 mensen zeggen over Wijnmakers & Chefs

7.4 Gebaseerd op 18 reviews. 56% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Jammer"
5.7 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 7

We hadden er veel meer van verwacht en echt jammer dat Alain Caron zijn naam hier aan verbonden heeft. Weinig exclusiviteit voor veel te veel geld. Wijnen waren prima maar ook te duur voor wat je krijgt. Wijnarragement was excl. de aangekondigde bubbels. Sfeer was prima en de bediening aandoenlijk. We hielden er een gevoel van “bekocht” aan over.

Fred Zondag op 17 oktober 2021

7.7 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 10

Geweldige locatie. De service was echt minder. De informatie van de wijnen werden letterlijk opgedreund, zonder gevoel en met een verkeerde uitspraak. Erg zonde.

Voor het diner is aangegeven dat 1 van ons lactosevrij eet. Dit betekende dat het brood en de boter die reeds klaar stonden niet lactosevrij waren en w...

Lees hele review

Geweldige locatie. De service was echt minder. De informatie van de wijnen werden letterlijk opgedreund, zonder gevoel en met een verkeerde uitspraak. Erg zonde.

Voor het diner is aangegeven dat 1 van ons lactosevrij eet. Dit betekende dat het brood en de boter die reeds klaar stonden niet lactosevrij waren en we daar nog specifiek om moesten vragen, slordig. Van de 5 gerechten kreeg ik 2 compleet andere gerechten, zonder overleg. Deze twee gerechten kwamen niet in de buurt van het niveau dat geserveerd werd aan mijn partner die niet lactosevrij eet. Tweemaal heb ik aan de keuken gevraagd of het gerecht klopte en het bleek dat ik de vegan gerechten kreeg, nogmaals zonder overleg. Dit zou in een echt Michelin restaurant niet gebeuren.

Locatie top, service matig, eten door de negatieve ervaring ook matig. Zeker geen sterrenkwaliteit.

J op 22 september 2021
Geverifiëerd

4.3 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 4

Nee! Totale verspilling van mijn tijd en geld!
Dit is puur geld afklopperij
Dat sterren koks hun namen hier aan verbinden vind ik een schaamte.
Dit hele gebeuren is niks meer dan een veredelde vreetschuur met mooi opgemaakte borden.

Locatie:
De locatie op zich is prachtig.
De opzet is kaal en saai. Je ziet...

Lees hele review

Nee! Totale verspilling van mijn tijd en geld!
Dit is puur geld afklopperij
Dat sterren koks hun namen hier aan verbinden vind ik een schaamte.
Dit hele gebeuren is niks meer dan een veredelde vreetschuur met mooi opgemaakte borden.

Locatie:
De locatie op zich is prachtig.
De opzet is kaal en saai. Je ziet een zee van witte tafels om je heen.

Eten:
Niks bijzonders! De kok heeft zelf verteld dat het allemaal versimpelde versies van hun gerechten zijn, omdat ze te maken hebben met ander personeel/locatie/etc etc.
De snelheid was TRAAG. Hele lange pauzes tussen gerechten. Voornamelijk door de massa productie die er gaande was.

Bediening:
Niet de beste.
De meesten konden wel goed vertellen wat we te eten kregen, maar het serveren en debrasseren was niveau bruine kroeg.
Daar boven op maakten ze ook een fout met mijn rekening door extra dingen op te zetten.

Prijs:
Ik zou niet eens €25,- voor dit "beleving" betalen.
Belachelijk prijzig voor wat je krijgt.

Darby de Bies op 22 september 2021
Geverifiëerd

6.7 Keuken 2 | Service 8 | Sfeer 10

Beautiful venue but not ideal for fine dining. Kitchen did not have the right infrastructure and food took too long and hot foods came out luke warm. Food and wine was not worth the money but I think it was more for the experience to eat in a beautiful museum. Would not categorize it as Michelin star dining. Th...

Lees hele review

Beautiful venue but not ideal for fine dining. Kitchen did not have the right infrastructure and food took too long and hot foods came out luke warm. Food and wine was not worth the money but I think it was more for the experience to eat in a beautiful museum. Would not categorize it as Michelin star dining. The staff tried their best to serve everyone but were also running around a bit to attend all the guests. Would not recommend.

Dissapointed Guests op 18 september 2021
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 9

Lekker gegeten en goede wine pairing.
Erg goede sfeer en leuk opgezet concept.

Wel wat te duur voor wat je werkelijk krijgt, maar dat mocht de sfeer niet drukken.

Ralph op 16 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wijnmakers & Chefs

Keuken: Italiaans

Laatste tafels nu exclusief te verkrijgen voor Restaurant Week

INGEVLOGEN WIJNMAKERS GEKOPPELD AAN MICHELIN STERRENCHEFS* IN CHATEAU HET SCHEEPVAARTMUSEUM
Na drie uitverkochte weken en lovende recensies komt Wijnmakers & chefs tijdens Restaurantweek terug met 2 bijzondere koppels! Ervaar een vijfgangen Michelin sterrendiner onder de sterrenhemel van Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Internationale wijnmakers worden gekoppeld aan Nederlandse sterrenchefs. De wijnen zijn leidend en de gerechten worden afgestemd op de wijnen van de wijnmaker die zijn wijnen tentoonstelt in een uniek wijn arrangement beschikbaar vanaf 55 euro. Iedere gang is in harmonie met de wijnen van de wijnmaker. De stijl van de gangen is authentiek en de handtekening van de chef is hierin terug te vinden.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden