Knife fork icon red

Schielandshuis

8,6 (35 reviews)
97%

What 35 people say about Schielandshuis

8.6
(35 reviews)
Food
9.1
Service
8.6
Atmosphere
8.1
97%
Write a review

7.3 Cuisine 7 | Service 9 | Atmosphere 6

Lekker gegeten, niet bijzonder, gewoon lekker. Een mooi voorgerechtje van lekkere gemarineerde zalm en wat krabvlees, dan een soepje, tja, een soepje... Wel een heel smakelijk hoofdgerecht, langzaam gegaarde kalfssucade, erg smakelijk, deed zelfs een beetje aan kalfswang denken. Een lekker nagerecht, diverse chocola...

Read full review

Lekker gegeten, niet bijzonder, gewoon lekker. Een mooi voorgerechtje van lekkere gemarineerde zalm en wat krabvlees, dan een soepje, tja, een soepje... Wel een heel smakelijk hoofdgerecht, langzaam gegaarde kalfssucade, erg smakelijk, deed zelfs een beetje aan kalfswang denken. Een lekker nagerecht, diverse chocolade 's vergezeld van een glaasje vin santo van de zaak. Heel aardig van de mensen die correct en zakelijk hun werk deden in deze pandemische tijden. De koffie... hmm en ook de open wijn viel iets tegen, een fles krijgen wij samen niet weg daarom is het altijd een verrassing of er behoorlijke wijnen per glas worden aangeboden, in dit geval een klein minpuntje dus. Tenslotte de koffie... hmm.

Aad Ketting at 19 September 2020
Verified
Paul Moroney responded at 19 September 2020

Bedankt voor u eerlijk review. Oorspronkelijk toen we de wijnselectie maakten, waren we alleen overdag open, dus we kozen voor wat lichtere rode wijnen, maar nu het diner in volle gang is, zullen we binnenkort de open wijnselectie verbeteren. Eerlijk gezegd krijgen we meer complimenten dan klachten over de koffie, de volgende keer beter. Tot snel


10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Goed en lekker

Veroniek van Lieshout at 19 September 2020
Verified

"Heerlijk!"
9.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 7

Uit het noorden van het land, weekendje Rotterdam. Heerlijk gegeten hier, hoewel het vanaf de Coolsingel lastig te vinden was. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand. In het interieur had daar wel wat meer aandacht aan besteed mogen worden. Doordat er 4 in-en uitgangen zijn vonden wij het erg tochten. Vo...

Read full review

Uit het noorden van het land, weekendje Rotterdam. Heerlijk gegeten hier, hoewel het vanaf de Coolsingel lastig te vinden was. Het restaurant is gevestigd in een historisch pand. In het interieur had daar wel wat meer aandacht aan besteed mogen worden. Doordat er 4 in-en uitgangen zijn vonden wij het erg tochten. Vooral als iemand de deur open laat staan. De bediening was zeer goed en opmerkzaam. Toen de keuken een kleine hapering had kwam hij dat melden en later kregen we nog een drankje van het huis. Zeer verrassend was de soeplolly. Zie foto's. Heerlijk en innovatief. Echt een aanrader dit restaurant!.

Small 046492d1d5
Rennie Van Kammen at 15 September 2020
Verified
Paul Moroney responded at 19 September 2020

blij dat u heeft lekker genoten van u diner en avond in het Schielandshuis, bedankt voor de review


8.0 Cuisine 8 | Service 6 | Atmosphere 10

Het diner was erg lekker en goed samengesteld. Doordat er veel gasten waren die soms tegelijkertijd bediend moesten worden, was er te weinig personeel. Hierdoor kwam de mogelijkheid om af te rekenen in het gedrang. Dit duurde echt te lang. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Mogelijk kom ik op wat stillere avond terug.

Kees Hartman at 13 September 2020
Verified
Paul Moroney responded at 14 September 2020

U heeft helemaal gelijk het ging effe miss bij het afrekenen. Bedankt voor het review en tot snel


9.0 Cuisine 10 | Service 8 | Atmosphere 9

De sucade smolt in de mond. Verrukkelijk gegeten.

Gideon Verboom at 13 September 2020
Verified

Map All restaurant deals in Rotterdam

Coolsingel 114 3011 AG Rotterdam

About Schielandshuis

In the centre of Rotterdam you will find the new hotspot, restaurant Het Schielandshuis. The amazing kitchen of Rotterdam is put centrally. The elegant dishes consist of honest, delicious and local products. The atmosphere in this charming building is rich in history mixed with the modernity of the city. Besides discovering the inside of the bistro, you can also take a seat in the beautiful city garden, where you will be pampered with delicious dishes.
Enjoy this piece of history in the modern city of Rotterdam by yourself.

Reserve a table Reserve a table
All restaurant deals in Rotterdam

Diningcity Restaurant Deals

Yes, I would like to receive amazing discounts at restaurants!

Add your restaurant

Do you think your restaurant has to be on Diningcity too? Add your restaurant now!

Add restaurant for free

All cities