Céline

Frans, Modern, Nederlands | €€ | Menu
9,4 (92 reviews)
98% aanbevolen

Wat 92 mensen zeggen over Céline

9.4 Gebaseerd op 92 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Top zondag middag"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Uitstekende lunch, goed wijn advies, vriendelijk en deskundig team, aanrader

RH op Gister
Geverifiëerd

"Service was minder"
7.0 Keuken 10 | Service 1 | Sfeer 10

Hoewel het restaurant Céline zich bevindt op een prachtige locatie, was onze ervaring gisteren gemengd. Hoewel het eten over het algemeen prima was, waren er enkele punten die onze ervaring hebben aangetast. Ten eerste was er een aanzienlijke wachttijd tussen de gangen, wat zeer storend was. Bovendien was het teleur...

Lees hele review

Hoewel het restaurant Céline zich bevindt op een prachtige locatie, was onze ervaring gisteren gemengd. Hoewel het eten over het algemeen prima was, waren er enkele punten die onze ervaring hebben aangetast. Ten eerste was er een aanzienlijke wachttijd tussen de gangen, wat zeer storend was. Bovendien was het teleurstellend dat ondanks de vermelding op de website, we geen mogelijkheid kregen om een kijkje te nemen in de wijnkelder, zoals geadverteerd. Bovendien was de kennis over wijn beperkt en werden er onjuiste informatie verstrekt toen we vragen stelden over de wijn.

Een ander punt van zorg was dat we werden gevraagd om de zesde gang te vervangen door een kaasplankje, wat we leuk vonden, maar aan het einde van de maaltijd bleek dat dit resulteerde in een aanzienlijke meerprijs op de rekening, wat misleidend was.

Hoewel het eten zelf van goede kwaliteit was, waren de genoemde aspecten van onze ervaring teleurstellend. Hopelijk kan het restaurant deze punten verbeteren om de algehele ervaring voor gasten te verbeteren.

Ro op 16 maart 2024
Geverifiëerd

"Lekker smikkelen."
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Vanaf het glaasje bubbels met oesters tot aan de koffie met limoncello (venkelsmaak) heerlijk genoten van de lunch. Bedankt, we hebben genoten.

CClekkerbekjes op 16 maart 2024
Geverifiëerd

"Fantastische ervaring "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom een fantastische ervaring. De Chef en brigade hebben ons weer weten te verrassen met originele en smaakvolle gerechten. Zo ontzettend innovatief en buitengewoon lekker. Wij zijn dankbaar.

Claire van der Palm op 11 maart 2024
Geverifiëerd

"Lunch bij Celine"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ieder hapje een explosie van smaken. Heerlijk fine dining en iedere euro waard

Adrie op 04 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Toon telefoonnummer

Over Céline

Keuken: Frans, Modern, Nederlands

Restaurant Céline is gevestigd in een van de laatste bakstenen forten welke 200 jaar geleden zijn gebouwd. Gevestigd in het oude Jutphaas op het forteiland en ligt midden in de natuur, hierdoor waan je je in een oase van rust. Vanaf de snelweg bent u binnen 5 minuten bij ons restaurant, ook is er privé parkeergelegenheid voor de gasten van Celine aan de oostzijde van het fort. Zo ruig en robuust als het fort van buiten is, zo verfijnd en gedetailleerd is het binnen bij Restaurant Céline. Achter ons fornuis staat Rick Gresnigt, een chef met een eigenwijze en creatieve kijk op eten. Rick heeft zijn ervaring opgedaan bij gerenommeerde restaurants zoals: Restaurant Lute, Restaurant de Hoefslag en Restaurant Simple. Sinds jongs af aan is onze chef gefascineerd door eten en alles wat hiermee te maken heeft. De smaken, kleuren en geuren zijn oneindig. Smaak, creativiteit en onvoorwaardelijke gastvrijheid staan voor hem voorop. Dit zijn dan ook de kernwaarden van zijn keuken. De kookstijl die hij met zijn brigade neerzet is modern, eigenwijs en zonder regels, maar met veel emotie en gevoel. Lekker eten, daar draait het om en dat willen wij hier uitstralen. Aan tafel staat Amit Singh, een jonge Maître/Sommelier met een frisse blik op gastronomie. Amit is opgegroeid in de horeca en koos ervoor om zijn stappen verder te zetten in fine dining. Een van zijn leerzaamste opleidingen was ‘Gastronomisch Sommelier’ die gegeven wordt door smaakprofessor Peter Klosse, voor Amit een echt icoon in de Nederlandse Gastronomie. Samen met de rest van het team zorgt hij ervoor dat iedere gast een onvergetelijke avond heeft, geniet van een goed glas wijn in combinatie met de hoogstaande gerechten uit de keuken. In 1959 is het fort overgedragen aan de gemeente en diende het als wijnfort waar de vaten in de kelder gebotteld werden. Hier zijn nog veel sporen en antieke machines van achtergelaten die met trots gepresenteerd worden in het restaurant. Het restaurant bevindt zich op de begane grond van het fort in verschillende ‘kamers’ met een lounge, wijnkamer en de keuken. De kelder van het fort heeft dezelfde omvang als de begane grond waar mooie wijnschatten zijn te vinden. Ook hebben wij een terras, gelegen aan het water en een prachtige eikenboom. Een heerlijke plek om te genieten van een uitgebreid diner op een mooie zomerdag.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Nieuwegein e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden